spot_img
15.2 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Ανάρτηση από Σίνθια Νίξον για Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – RPN

Η Σίνθια Νίξον, η αγαπημένη ηθοποιός που ενσάρκωσε τη Μιράντα Χομπς στη σειρά Sex and the City, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλια της στενής φίλης και συμπρωταγωνίστριάς της, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Με την ανάρτησή της, η Νίξον ανέδειξε τη βαθιά φιλία τους, που έχει αντέξει στον χρόνο και τις αλλαγές της ζωής.

Στην ανάρτηση, η Σίνθια μοιράστηκε πέντε φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη σχέση τους μέσα από τις δεκαετίες. Οι τρεις εικόνες ήταν από την εμβληματική σειρά των 90s, όπου οι χαρακτήρες τους, Κάρι Μπράντσο και Μιράντα Χομπς, περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μια άλλη φωτογραφία ήταν από τη συνέχεια της σειράς, And Just Like That, υπενθυμίζοντας ότι η φιλία τους παραμένει δυνατή. Η πιο νοσταλγική εικόνα ήταν από την ταινία του 1982 My Body, My Child, όπου οι δύο εμφανίστηκαν μαζί πριν από την παγκόσμια επιτυχία του Sex and the City.

Στην περιγραφή της ανάρτησης, η Νίξον έγραψε: «Δεν υπάρχει κανείς άλλος με τον οποίο θα ήθελα να πορευτώ στη ζωή μου. Χρόνια πολλά στη μοναδική μου φίλη @sarahjessicaparker». Η Πάρκερ απάντησε με εξίσου τρυφερά λόγια: «Είμαι τόσο τυχερή που περπατώ δίπλα σου. Σε αγαπώ».

Η φιλία τους αποτελεί παράδειγμα αληθινής σύνδεσης, τόσο στην οθόνη όσο και εκτός αυτής. Τα γενέθλια της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γιορτάστηκαν με αγάπη και αναμνήσεις που δείχνουν πόσο σημαντική είναι η σχέση τους για τις ίδιες και για τους θαυμαστές τους.

 

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Διεθνή έκκληση/προειδοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας: Η Κλιματική Κρίση στοιχίζει 10εκ. ζωές ετησίως

Διεθνή έκκληση απευθύνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για...

Μυτιλήνη: Στα 20 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού

Τα 20 φτάνουν πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού...

Ανασχηματισμός με φόντο κρίση και πίεση: Νέα πρόσωπα, παλιά ερωτήματα

Σε μια συγκυρία που θυμίζει περισσότερο «damage control» παρά...

Μεγάλη Τρίτη – οι 11 Βουλευτές της Δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Επισπεύδεται η διαδικασία για την άρση ασυλίας των 11...

Παραιτήθηκαν Κεφαλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος μετά τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών μετά τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ Σε...

ΝΕΑ

Μυτιλήνη: Στα 20 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού

Τα 20 φτάνουν πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού...

Ανασχηματισμός με φόντο κρίση και πίεση: Νέα πρόσωπα, παλιά ερωτήματα

Σε μια συγκυρία που θυμίζει περισσότερο «damage control» παρά...

Παραιτήθηκαν Κεφαλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος μετά τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών μετά τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ Σε...

ΘΑΛΠΟΣ – ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ Νέα Μάκρη: Αναβολή δράσης

Η προγραμματισμένη διαγενεακή δράση δημιουργίας αναβάλλεται, καθώς τα ΚΔΑΠ...

Εφηβεία είναι… να καίγεσαι και να ψάχνεσαι ταυτόχρονα!

Η εφηβεία δεν εξηγείται εύκολα. Μάλλον βιώνεται. Και όταν...

Όταν το Ψέμα γίνεται Φυλακή

Οι άνθρωποι, πριν πουν ψέματα στους άλλους, έχουν ήδη...

RPN.GR