Ανείπωτη τραγωδία: Η 19χρονη Λαρισαία που σκοτώθηκε το πρωί έχασε τον αδερφό της την ίδια μέρα πριν 2 χρόνια

256

Αδιανόητο, δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους, η 19χρονη που έχασε την ζωή της στο θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής στον δρόμο Λάρισας – Αγιάς, είχε χάσει ακριβώς την ίδια ημέρα, 7/7/2017 τον αδερφό της, μόλις 25 χρονών και πάλι σε τροχαίο δυστύχημα.

Την οικογένεια έχει «χτυπήσει» αδυσώπητα η μοίρα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκαν τα δύο αδέλφια σε τόσο νεαρή ηλικία από τροχαίο και μάλιστα την ίδια ακριβώς ημερομηνία μέσα σε δύο χρόνια.

Το επίσης αδιανόητο είναι ότι χθες το βράδυ και λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο η κοπέλα είχε αναρτήσει στην πρωσική της σελίδα στο facebook, ένα κείμενο αναφερόμενη στον άδικο χαμό του αδερφού της, μνημονεύοντάς τον με λόγια που ραγίζουν την καρδιά.

Δείτε τα όσα έγραψε:

«Ίσως ειναι οι αναμνήσεις.. Ίσως είναι το ότι δεν ζήσαμε μαζί όσα θα θέλαμε.. Ο πόνος πια είναι ένα μέρος της καθημερινότητας μας. Δύο χρόνια μετά σου λέει ο κόσμος.. Και εσύ τι να πεις;; ότι ακόμα τον φέρνεις στο μυαλό σου;; ότι βάζεις ένα πιάτο φαγητό παραπάνω από συνήθεια;; ότι λες σιγά και επειδή έπαθα αυτό;; θα πάω και θα του μιλήσω και θα μ πει τι να κάνω.. Μα τα μάρμαρα δεν μιλάνε αγάπη μου.. Η ψυχή σου κάνει βόλτες πάνω μαζί με τα άστρα αυτή την όμορφη βραδιά και ίσως έχεις μαγευτει τόσο πολύ που ξεχνάς να έρθεις να δώσεις το παρόν.. Μια αγκαλιά.. Ένα γαργάλημα ακόμα.. Ένα “αφού είσαι ηλιθια”.. Όπως παλιά όπως τότε που όλα ήταν καλά και ρόδινα.. Όπως τότε που η μόνη έννοια μας ήταν το πως θα τσακωθούμε πάλι.. Θα μας πεις το μυστικό της ευτυχίας ποτέ;; θα έρθεις για μια αγκαλιά που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας ανάγκη;; έστω σε αυτή την άυλη μορφή που αποκτησες τώρα.. Εμείς προσευχές κάνουμε κάθε βράδυ για σένα.. Γιαυτό λοιπόν αυτή την όμορφη βραδιά προσευχησου κι εσύ λίγο για μας και για όλους που τόσο το έχουν ανάγκη.. Είσαι το κάτι άλλο.. Γιαυτό μένεις στις καρδιές μας..»

Δείτε την ανάρτησή της:

Ανείπωτη τραγωδία: Η 19χρονη Λαρισαία που σκοτώθηκε το πρωί έχασε τον αδερφό της την ίδια μέρα πριν 2 χρόνια