spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Ανήλικες αθλήτριες κατήγγειλαν πως τις παρενόχλησε 58χρονος εργαζόμενος στις εγκαταστάσεις

 

 

 

Τρεις ανήλικες αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλαν πως υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση από 58χρονο κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους.

Το καταγγελλόμενο πρόσωπο, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στην Αστυνομία οι αθλήτριες (ηλικίας 15 και 16 ετών) και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εργάζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου προπονούνται, στην περιοχή του Δήμου Θέρμης.

Σύμφωνα με τις κοπέλες οι πράξεις του 58χρονου συνιστούν προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους και έγιναν με λόγια και χειρονομίες, το διάστημα από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Αφού τα τρία ανήλικα κορίτσια απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης, ακολούθησε έρευνα, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 58χρονου, που θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR