Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ – Β’ Φάση
Α.Ο. Άνοιξη – Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας 4-0
Δύσκολη βραδιά για την Τριγλία Ραφήνας στη Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον Α.Ο. Άνοιξης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.
Η ομάδα της Άνοιξης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό της και εκμεταλλεύτηκε κάθε αδράνεια στην άμυνα της Τριγλίας.
Η Τριγλία προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν κατάφερε να βρει ρυθμό ούτε να απειλήσει ουσιαστικά. Ο αποκλεισμός πονά, αλλά αφήνει χώρο για ανασύνταξη και συγκέντρωση στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα καλείται να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο.
Η Άνοιξη, από την άλλη, συνεχίζει δυναμικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί μία από τις πιο σταθερές δυνάμεις της ΕΠΣΑΝΑ.
Αυτό το ματς λειτούργησε περισσότερο ως καμπανάκι για τους Ραφηνιώτες — το ποδόσφαιρο δεν συγχωρεί χαλαρότητα, και κάθε ευκαιρία είναι μάθημα για την επόμενη μέρα.




































