Αντίρριο: Είχε σκοτώσει την μητέρα του ο ένας από τους δύο νεκρούς- Αποφυλακίστηκε με το ν. Παρασκευόπουλου

334

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά τον εντοπισμό των δύο νεκρών στο Αντίρριο, που έχασαν τη ζωή τους μετά την ανατροπή του σκάφους τους εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν εχθές το βράδυ.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο ένας από τους δύο νεκρούς είχε σκοτώσει τον Μάιο του 2011 την 73χρονη μητέρα του στην Άνω Τιθορέα Αμφίκλειας και είχε καλέσει ο ίδιος τις αρχές, ομολογώντας ότι την πυροβόλησε με καραμπίνα την ώρα που κοιμόταν, όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών. «Ελάτε να με πιάσετε, σκότωσα τη μάνα μου», είχε πει, τότε στους αστυνομικούς, σημειώνοντας ότι δεν άντεχε η μητέρα του να ελέγχει τη ζωή του. Τότε, πρωτόδικα το δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή 20 ετών κάθειρξης και 6 ακόμη μήνες.

Ο άνδρας, ωστόσο,  είχε αποφυλακιστεί από τον Νοέμβριο του 2017, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου. Την ίδια ώρα, ο αδελφός του Γιάννης, το 1994 είχε βρεθεί δολοφονημένος. Ο 57χρονος εργαζόταν στο Καλαμάκι Αττικής, ως υπάλληλος εταιρείας σκαφών αναψυχής και είχε νοσηλευτεί για μικρά χρονικά διαστήματα στο «Δρομοκαΐτειο».

Οι δύο νεκροί στην τραγωδία του Αντίρριου διέμεναν στον Πειραιά και ήταν ηλικίας 57 και 59 ετών.