spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Απαγωγή και βιασμός 32χρονης από τέσσερις άνδρες – Η καταγγελία της – rpn

 

 

Σοκαριστική είναι η περιγραφή 32χρονης για τον εφιάλτη που έζησε καθώς, όπως κατήγγειλε, απήχθη από 4 άνδρες και έπεσε θύμα βιασμού, στα Αντίκυρα Βοιωτίας.

Η καταγγελία της προκαλεί σοκ.

Όπως φέρεται να υποστήριξε, στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (24/7), πήγε με τη μηχανή της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου, έπειτα από ραντεβού που είχε δώσει με έναν άνδρα το προηγούμενο βράδυ, τον οποίο είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή. Ωστόσο αντί να συναντήσει αυτόν και ενώ βρισκόταν στην παραλιακή οδό, την πλησίασε ένα μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Η ίδια περιέγραψε με λεπτομέρειες τον εφιάλτη που έζησε.

«Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ένας από αυτούς μου έκλεισε με τη βία το στόμα και τα μάτια. Μαζί με τους άλλους τρεις με έβαλαν στο αυτοκίνητο και με μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία περίπου 10 λεπτά μακριά».

Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την έβγαλαν από το αυτοκίνητο και την βίασαν. «Οι τρεις με κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος με βίασε», φέρεται να υποστήριξε.

Έπειτα από την καταγγελλόμενη αποτρόπαια πράξη τους, οι τέσσερις άνδρες την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την οδήγησαν σε σημείο όπου βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό εκεί από όπου την είχαν αρπάξει, και την εγκατέλειψαν.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το θύμα κατάφερε κάποια στιγμή που κουνήθηκε το μαντήλι με το οποίο της είχαν κλείσει τα μάτια, να δει αυτόν που τη βίασε, δίνοντας τα χαρακτηριστικά του στους αστυνομικούς.

Βάσει της περιγραφής της πρόκειται για έναν άνδρα νεαρό, καστανόξανθο, ψηλό, ωστόσο δεν θα μπορούσε να τον αναγνωρίσει.

Η καταγγελία έγινε στο τμήμα Aσφαλείας Λιβαδειάς, ενώ παραγγέλθηκε και η ιατροδικαστική της εξέταση.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR