Απάντηση RPN.GR στο εξώδικο του Προέδρου Κοινότητας Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλου

2415

 

Κύριε Πρόεδρε του Κοινοτικού Συμβουλίου Πικερμίου,

Οι σχέσεις ή οι προσωπικές σας διαμάχες , διαφωνίες ή συγκρούσεις με μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Πικερμίου, αφορούν εσάς μόνο και εκείνους.

 

Τον πολίτη και τα ΜΜΕ, αφορά μόνο η λειτουργία και η αποτελεσματικότητα του οργάνου.

Το RPN.GR όπως και άλλα ενημερωτικά σάιτ της περιοχής μας, παρέλαβε και δημοσίευσε αυτούσια και με τις υπογραφές των συντακτών της μια ανοιχτή επιστολή  για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του ΚΣ, όπως εκείνοι την αντιλαμβάνονται ή θεωρούν πως πρέπει να είναι.  Ήταν αυτονόητη υποχρέωση, από τη στιγμή που δεν υπήρχαν κατηγορίες, προσωπικοί χαρακτηρισμοί, προσβλητικοί ή άλλου αντίστοιχου χαρακτήρα.

Η ιστοσελίδα και εγώ προσωπικά, ουδέποτε αρνηθήκαμε ή «κόψαμε» τη δυνατότητα της απάντησής σας, εφόσον φυσικά το επιθυμούσατε. Δεν θα ήταν άλλωστε η πρώτη ή η μοναδική φορά που θα φιλοξενούσαμε τις απόψεις σας στο RPN, αλλά η πολλοστή.

Επιλέξατε για δικούς σας λόγους να μην αποστείλετε ΠΟΤΕ στο σάιτ μας την οποιαδήποτε απάντηση στην δημοσιευθείσα επώνυμη ανοιχτή επιστολή, ώστε να την δημοσιεύσουμε αυτούσια όπως πάντα πράττουμε. Αντ’αυτού επιλέξατε τον ακατανόητο δρόμο των εξωδίκων.

Αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω ότι ο χαρακτηρισμός του κειμένου σας περί υπονοιών υπόπτων ή υποκινούμενων προθέσεων, σας επιστρέφεται αυτούσιος.

Κατόπιν όλων αυτών, θα εκλάβουμε το μέρος του εξωδίκου σας που αναφέρεται στην επιστολή σας στα μέλη του ΚΣ, ως καθυστερημένη απάντηση από την πλευρά σας και θα τη δημοσιεύσουμε αυτούσια φυσικά, ως τέτοια.

Όσο για τα υπόλοιπα, τους ανοίκειους και άδικους χαρακτηρισμούς προς το σάιτ και το πρόσωπό μου, τις υπόνοιες που αφήνετε για την επαγγελματική και προσωπική μας ακεραιότητα, αλλά και τις απειλές , θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε εκεί που πρέπει.

Κάποτε θα πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι ο τύπος και τα ΜΜΕ δεν είναι «μαγαζί» κανενός  δεν φιμώνεται και δεν είναι καλός ή κακός ανάλογα αν μας αρέσουν ή όχι αυτά που λέει.

Ούτε είναι σώφρον να «ανακαλύπτετε» παντού «εχθρούς» ή «υποκινούμενους» σε ό,τι δεν σας αρέσει ή εμπεριέχει υπόνοια κριτικής και να προχωράτε σε δίκη προθέσεων.

Φιλικά

Κατερίνα Τραση

Υ.Γ. Παρακάτω επισυνάπτεται η εξώδικη διαμαρτυρία του Προέδρου της Κοινότητας Πικερμίου στην Κατερίνα Τράση,(ως ιδιοκτήτρια του rpn.gr και συντάκτρια του εν λόγω άρθρου), η οποία εμπεριέχει την απαντητική του επιστολή στους Κοινοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κυριαζή και Πρόγιου.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ