spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Από ανακοπή στη ΜΕΘ ο 17χρονος με το πατίνι

 

 

 

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κοζάνη, όταν ένας 17χρονος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε από το ηλεκτρικό του πατίνι, με την αιτία της πτώσης να αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το kozan.gr, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 22:30, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, κοντά στο Ερμιόνιο.

Ο νεαρός δεν φέρεται να είχε κάποιον τραυματισμό, καθώς η πτώση προήλθε από ξαφνική λιποθυμία ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ο 17χρονος ήταν ήδη αναίσθητος και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Εκεί διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για περαιτέρω αξιολόγηση, ενώ στη συνέχεια εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για εντατική παρακολούθηση.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR