spot_img
14.9 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Αποκλειστικό RPN.GR: Και δεύτερη καταγγελία παρενόχλησης στη Ραφήνα από το ίδιο αυτοκίνητο!

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς μας πληροφορίες με το αυτοκίνητο που βλέπετε στη φωτογραφία ο 48χρονος που ήδη προφυλακίστηκε, αποπειράθηκε να αρπάξει τη 12χρονη στη Ραφήνα.

 

Ας αρχίσουμε λοιπόν να ξετυλίγουμε το κουβάρι. Εμείς γνωρίζαμε το αυτοκίνητο αυτό από τις 5 Απριλίου 2021, όπου και δεχτήκαμε καταγγελία από κυρία που ζει στη Ραφήνα.

Άντρας αγνώστων στοιχείων, το βράδυ της 4ης Απριλίου 2021 ακολούθησε την 48χρονη γυναίκα και την παρενόχλησε περίπου στις 11 το βράδυ.  Η γυναίκα  αντιλήφθηκε ότι κάποιος την κοιτάει περίεργα έξω από το περίπτερο που βρίσκεται δίπλα στο Di Angelo, πάνω από το λιμάνι της Ραφήνας.

Όταν μετά από λίγο έφυγε και κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό της προς το λιμάνι, ο άγνωστος την ακολούθησε με το αυτοκίνητό του και εξακολούθησε να την ενοχλεί. Η γυναίκα τότε άρχισε να του φωνάζει και να του λέει να φύγει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο τύπος ήταν πολύ επίμονος και είχε μια περίεργη όψη σαν να είχε πάρει ουσίες.

Και το μυστήριο που είναι για πολύ δυνατούς λύτες ξεκινά εδώ.

Ο συγκεκριμένος άντρας έχει περίπου την ίδια ηλικία με τον 48χρονο που συνελήφθη, αλλά η περιγραφή που μας έδωσε η γυναίκα διαφέρει. Επρόκειτο λοιπόν για άνδρα με ύψος σχεδόν 1.70, με αραιά σγουρά μαλλιά, σχεδόν κανονικού βάρους, με μυωπικά γυαλιά με μεγάλους φακούς. Ο άντρας αυτός ήταν ελαφρώς μελαψός και μιλούσε πολύ χαμηλόφωνα και ακαταλαβίστικα, σαν να μιλούσε μια ξένη γλώσσα.

Το αυτοκίνητο, ύστερα από ενδελεχή μας έρευνα ανήκει σε πασίγνωστη εταιρεία leasing. Τι συνέβη λοιπόν εκείνο το βράδυ; O 48χρονος είχε δανείσει το αυτοκίνητό του σε κάποιον συνομήλικο φίλο του ή το αυτοκίνητο πριν από 2 περίπου μήνες δεν το είχε τότε στην κατοχή του ο προφυλακισμένος αλλά το είχε πάρει με leasing ο άλλος τύπος; Και πως εξηγείται δύο διαφορετικοί άνθρωποι με το ίδιο αυτοκίνητο και στην ίδια πόλη (τη Ραφήνα) να επιδίδονται σε ίδιου τύπου συμπεριφορές (modus operandi); Μήπως πρόκειται περί κυκλώματος;

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των πολύ έμπειρων αξιωματικών της Ασφάλειας Ραφήνας, όπου χτες κλήθηκε να δώσει η συγκεκριμένη γυναίκα κατάθεση για το γεγονός της 4ης Απριλίου.

Εμείς πάντως παρακολουθούμε στενά την υπόθεση και θα ενημερωθείτε σύντομα για τις εξελίξεις.

Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη – Σύλληψη 35χρονου

Εκατόν σαράντα έξι χρυσές λίρες και περίπου 4.000 ευρώ...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

ΝΕΑ

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

RPN.GR