spot_img
13.4 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Απόστρατος κλειδώθηκε στο ΙΧ με δύο παιδιά 2,5 ετών και άνοιξε φιάλες υγραερίου

 

 

 

Μυστήριο καλύπτει τα κίνητρα του 62χρονου απόστρατου της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος το βράδυ της Κυριακής κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά του, ηλικίας 2,5 ετών, στο αυτοκίνητό του και άνοιξε φιάλες υγραερίου.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Μελισσοχώρι της Θεσσαλονίκης με τις αρχές να ειδοποιούνται από μια γυναίκα η οποία τους είπε ότι ο πρώην σύζυγός της έχει κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με τα δυο τους παιδιά.

Η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ ήταν άμεση και οι πρώτοι αστυνομικοί του ΑΤ Λαγκαδά που έφτασαν στην περιοχή διαπίστωσαν πως υπήρχε οσμή υγραερίου.

Χωρίς να χάσουν χρόνο οι αστυνομικοί έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και απεγκλωβισαν τα παιδιά και τον πατέρα τους. Παράλληλα, κάλεσαν ενισχύσεις και σταθμό του ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική χωρίς να χρειαστεί να συνδράμει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δύο φιάλες υγραερίου.

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR