spot_img
16.5 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Άρχισε η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του Ιάσονα που έχασε τη ζωή του έξω από τη Βουλή

 

 

 

Ξεκίνησε η διαδικασία δωρεάς οργάνων του 23χρονου Ιάσονα, του δικυκλιστή που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή.

Ο άτυχος 23χρονος, από την πρώτη στιγμή του τροχαίου έξω από τη Βουλή, όταν ο αστυνομικός – οδηγός του αυτοκινήτου ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη έστριψε παρανόμως αριστερά από τη Βασιλίσσης Σοφίας για να μπει στο Κοινοβούλιο, είχε κριθεί κλινικά νεκρός. Η οικογένειά του απόφάσισε να δωρίσει τα όργανά του, έτσι ώστε να πάρουν ζωή άλλοι άνθρωποι μέσα από τον Ιάσονα.

Η διαδικασία αφαίρεσης των οργάνων του, ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης, καθώς χειρουργική ομάδα από το Λαϊκό νοσοκομείο ανέλαβε την αφαίρεση των νεφρών και του ήπατος. Δύο χειρουργικές ομάδες από το Ωνάσειο θα αφαιρέσουν την καρδιά και τους πνεύμονές του.

“Τελείωσε το παιδί μου, πάει. Είναι… τελείωσε. Νεκρός είναι. Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν”, είχε δηλώσει συντετριμμένη η μητέρα του Ιάσονα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:law&order

Αυτή την εβδομάδα

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 7 Απριλίου για 5 θέματα

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

ΝΕΑ

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

RPN.GR