spot_img
13.4 C
Rafina
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Άρτα: Δεν ρίχνει ευθύνες στον πατέρα του βρέφους η μητέρα – Συναντήθηκαν για πρώτη φορά

 

 

 

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο πατέρας του άτυχου βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο στην Άρτα, καθώς υπέστη θερμοπληξία και ασφυξία ενώ βρισκόταν για ώρες ξεχασμένο στο αυτοκίνητο.

Ο 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφού το 5μιση μηνών βρέφους ξεψύχησε όταν ο ίδιος το «ξέχασε», όπως ισχυρίζεται, για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ μίλησε στο LIVE NEWS  για την κατάσταση που βρίσκονται οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους.

«Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα και πάλι το μεσημέρι  ζήτησε κι είδε η μητέρα του βρέφους τον σύζυγό της».

Ειδικά για την κατάσταση του πατέρα είπε ο κ. Γιαννάκος: «Ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους».

Για την πρωινή συνάντηση που είχε το ζευγάρι ανέφερε ο κ. Γιαννάκος ότι η σύζυγος είπε ότι δεν φταίει σε κάτι ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “T-live” της Τατιάνας Στεφανίδου, η 27χρονη γυναίκα και ο 37χρονος άνδρας, γονείς του αδικοχαμένου βρέφους, συναντήθηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11.05.2023).

Από χθες το απόγευμα, η μητέρα ζητούσε τον πατέρα του παιδιού της και έτσι από την Αστυνομία δόθηκε ειδική άδεια. Έμειναν μαζί για περίπου ένα τέταρτο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, όλοι όσοι ήταν μπροστά δάκρυσαν.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και η πρώτη κίνηση που έκαναν ήταν να αγκαλιαστούν, χωρίς να υπάρξει ξέσπασμα θυμού.

Ο 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφού το 5,5 μηνών βρέφους ξεψύχησε όταν ο πατέρας του το “ξέχασε”, όπως ισχυρίζεται, για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

Αυτή την εβδομάδα

Μαράια Κάρεϊ: Πόσα εκατομμύρια κερδίζει κάθε Χριστούγεννα; – «Αστρονομικό ποσό»

Η Μαράια Κάρεϊ δεν έχει ανάγκη κάποιον Άγιο Βασίλη...

Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο

Μια τουρίστρια σε αναπηρικό αμαξίδιο πέταξε σήμερα, Σάββατο, για...

Οι προορισμοί που μάγεψαν το 2025 – Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα

Το 2025 φτάνει στο τέλος του και το National...

Κλιματική αλλαγή: Πώς μπαίνουμε στο 2026 – Τι πρέπει να γίνει άμεσα πριν να είναι αργά

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί έναν πολυπαραγοντικό κίνδυνο που δεν...

Είναι άσκοπη η ετικέτα “Φτιαγμένο από Τεχνητή Νοημοσύνη”;

Γράφει άνθρωπος αυτή τη στήλη; Πώς μπορείτε να είστε...

ΝΕΑ

Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο

Μια τουρίστρια σε αναπηρικό αμαξίδιο πέταξε σήμερα, Σάββατο, για...

Κλιματική αλλαγή: Πώς μπαίνουμε στο 2026 – Τι πρέπει να γίνει άμεσα πριν να είναι αργά

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί έναν πολυπαραγοντικό κίνδυνο που δεν...

Είναι άσκοπη η ετικέτα “Φτιαγμένο από Τεχνητή Νοημοσύνη”;

Γράφει άνθρωπος αυτή τη στήλη; Πώς μπορείτε να είστε...

Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία: Ο 20χρονος αρχηγός και τα βασανιστήρια στα “ανυπάκουα” μέλη

Στη σύλληψη 12 μελών της εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών,...

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

RPN.GR