spot_img
14.4 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Αρτέμιδα: Θύμα ξυλοδαρμού 27χρονη από τον εν διαστάσει σύζυγο – στο παρελθόν την είχε χτυπήσει μπροστά στο παιδί της – rpn

 

 

 

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 32χρονο εν διαστάσει σύζυγό της έπεσε μια 27χρονη στην Αρτέμιδα.

Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία της στις Αρχές, μετά την κακοποίησή της η 27χρονη έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας από τον ίδιο άνθρωπο, χωρίς εκείνη φυσικά να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Μετά το βίαιο περιστατικό η γυναίκα κατέφυγε στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων, ζητώντας βοήθεια. Στη συνέχεια η 27χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα διέθετε ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή PANIC- BUTTON, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να μεταφερθεί στο σπίτι των γονέων της, όπως και έγινε. Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Προηγήθηκε άλλη καταγγελία

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 27χρονη είχε απευθυνθεί στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16 Ιουλίου είχε μεταβεί στο Τ.Α. Σπάτων – Αρτέμιδος και κατήγγειλε ότι, αρχές του μήνα, ο 32χρονος, εν διαστάσει σύζυγός της, την πλησίασε, ενώ αυτή βρισκόταν με το ανήλικο παιδί τους έξω από το σπίτι της και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Παράλληλα, όπως κατήγγειλε στις 4 Ιουλίου, ο 32χρονος είχε αναρτήσει στο TikTok βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο φαίνεται η γυναίκα, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος έστειλε το ίδιο βίντεο στο κινητό τηλέφωνο της 27χρονης, απειλώντας την ότι θα το δημοσιοποιήσει σε όλο τον κόσμο, καθώς επίσης και στα κινητά τηλέφωνα της μητέρας της, του δικηγόρου της και της γραμματέας του.

Έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου
Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδος στο σπίτι του στην Αρτέμιδα, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Από τον 32χρονο λήφθηκε απολογία και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο απεστάλη για εργαστηριακές εξετάσεις στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σε ερώτηση των αστυνομικών εάν επιθυμούσε να φιλοξενηθεί σε δομή μαζί με τον ανήλικο γιο της, η γυναίκα είχε αρνηθεί, καθώς, όπως δήλωσε και τότε, προσωρινά θα έμενε στους γονείς της, ενώ έγιναν ενέργειες για τη χορήγηση της εφαρμογής PANIC- BUTTON.

Αυτή την εβδομάδα

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό

Η γενιά που μεγάλωσε με το smartphone στο χέρι...

RPN.GR