spot_img
7.9 C
Rafina
Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Αρτέμιδα: Θύμα ξυλοδαρμού 27χρονη από τον εν διαστάσει σύζυγο – στο παρελθόν την είχε χτυπήσει μπροστά στο παιδί της – rpn

 

 

 

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 32χρονο εν διαστάσει σύζυγό της έπεσε μια 27χρονη στην Αρτέμιδα.

Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία της στις Αρχές, μετά την κακοποίησή της η 27χρονη έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας από τον ίδιο άνθρωπο, χωρίς εκείνη φυσικά να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Μετά το βίαιο περιστατικό η γυναίκα κατέφυγε στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων, ζητώντας βοήθεια. Στη συνέχεια η 27χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα διέθετε ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή PANIC- BUTTON, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να μεταφερθεί στο σπίτι των γονέων της, όπως και έγινε. Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Προηγήθηκε άλλη καταγγελία

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 27χρονη είχε απευθυνθεί στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16 Ιουλίου είχε μεταβεί στο Τ.Α. Σπάτων – Αρτέμιδος και κατήγγειλε ότι, αρχές του μήνα, ο 32χρονος, εν διαστάσει σύζυγός της, την πλησίασε, ενώ αυτή βρισκόταν με το ανήλικο παιδί τους έξω από το σπίτι της και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Παράλληλα, όπως κατήγγειλε στις 4 Ιουλίου, ο 32χρονος είχε αναρτήσει στο TikTok βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο φαίνεται η γυναίκα, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος έστειλε το ίδιο βίντεο στο κινητό τηλέφωνο της 27χρονης, απειλώντας την ότι θα το δημοσιοποιήσει σε όλο τον κόσμο, καθώς επίσης και στα κινητά τηλέφωνα της μητέρας της, του δικηγόρου της και της γραμματέας του.

Έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου
Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδος στο σπίτι του στην Αρτέμιδα, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Από τον 32χρονο λήφθηκε απολογία και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο απεστάλη για εργαστηριακές εξετάσεις στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σε ερώτηση των αστυνομικών εάν επιθυμούσε να φιλοξενηθεί σε δομή μαζί με τον ανήλικο γιο της, η γυναίκα είχε αρνηθεί, καθώς, όπως δήλωσε και τότε, προσωρινά θα έμενε στους γονείς της, ενώ έγιναν ενέργειες για τη χορήγηση της εφαρμογής PANIC- BUTTON.

Αυτή την εβδομάδα

Η παρεξήγηση που αποκάλυψε την πραγματικότητα

Η ανταπόκριση στη δημοσίευση υπήρξε εντυπωσιακή. Πολύ μεγαλύτερη απ’...

Ραφήνα: 13χρονη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση ενώ περίμενε σε στάση στην Χ.Σμύρνης, μέρα μεσημέρι – rpn

Ανήλικο κορίτσι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση ενώ περίμενε σε στάση...

Κορωπί: Συνελήφθη άνδρας για τη φωτιά σε δύο αποθήκες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – rpn

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής...

Το Grok “γδύνει” και την πίστη των γυναικών – Αφαιρεί μπούργκα, χιτζάμπ και ράσα μοναχών

Η χρήση του Grok, του chatbot τεχνητής νοημοσύνης της...

Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανής για σούζες στην Αττική

Στη σύλληψη τριών μοτοσικλετιστών που έδιναν ραντεβού για σούζες στην Αττική...

ΝΕΑ

Η παρεξήγηση που αποκάλυψε την πραγματικότητα

Η ανταπόκριση στη δημοσίευση υπήρξε εντυπωσιακή. Πολύ μεγαλύτερη απ’...

Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανής για σούζες στην Αττική

Στη σύλληψη τριών μοτοσικλετιστών που έδιναν ραντεβού για σούζες στην Αττική...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11/1- rpn

Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Θερμαινόμενοι δημοτικοί χώροι σε Ραφήνα και Πικέρμι, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου – rpn

Λόγω των σημαντικά χαμηλών θερμοκρασιών που  αναμένονται αύριο, Δευτέρα...

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και ναζιστικούς χαιρετισμούς σε επίλεκτη ομάδα στρατού

Οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σοβαρού...

RPN.GR