spot_img
21.3 C
Rafina
Πέμπτη, 14 Μαΐου, 2026
spot_img

Ασπρόπυργος: “Είναι εμπρησμός” λέει ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου

 

 

 

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη το εργοστάσιο πολυεστερικών στον Ασπρόπυργο το οποίο από νωρίς το πρωί τυλίχθηκε στις φλόγες με τις αρχές να υποψιάζονται ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. Στο κατεστραμμένο εργοστάσιο βρέθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που μετρούσε 35χρονια ζωής, ο οποίος εμφανώς σοκαρισμένος δήλωσε πως πρόκειται για εμπρησμό.

«Ήταν καθαρά εμπρησμός. Έχουν ανοίξει τη μεσοτοιχία από το διπλανό κτήριο και μπήκανε μέσα για να βάλουνε φωτιά» είπε στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ ο οποίος όπως είπε ενημερώθηκε από συγγενικά του πρόσωπα για την φωτιά που κατέστρεφε τους κόπους μιας ζωής.

Το πρωί της Παρασκευής είχε σταλεί προειδοποίηση στους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής να καταφύγουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστά παράθυρα και πόρτες για να προφυλαχθούν από τις τοξικές αναθυμιάσεις.

Ερωτηθείς για το αν υποψιάζεται ποιος μπορεί να ευθύνεται για αυτόν τον εμπρησμό στην επιχείρησή του που βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ, ο ιδιοκτήτης απάντησε ότι πιστεύει ότι «είναι από τους Ρομά» που εδώ και μέρες διαμαρτύρονται και βανδαλίζουν περιουσίες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο παραμένου 30 πυροσβέστες για την αποφυγή του κινδύνου ανάφλεξης. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση πολυεστερικών βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την επιχείρηση των ελαστικών που ομάδα Ρομά πυρπόλησε χθες (8/12).

Η ατμόσφαιρα όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ είναι αποπνικτική ενώ κατά τη διάρκεια της φωτιάς, σε απόσταση αρκετών μέτρων, η ορατότητα ήταν πολύ δύσκολη από τους καπνούς.

Πηγή: ΕΡΤ

Αυτή την εβδομάδα

Δωρεά αγιογραφίας από τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Χριστόπουλο στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Μια ξεχωριστή κίνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα λίγο πριν ξεκινήσει η...

Ραφήνα: ”Δήμος Δελφινάριο για γέλια και για κλάματα…”

Και λίγα λέει ο π.αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης ο οποίος...

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 14 έως και 20 Μαϊου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

ΝΕΑ

Δωρεά αγιογραφίας από τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Χριστόπουλο στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Μια ξεχωριστή κίνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα λίγο πριν ξεκινήσει η...

Ραφήνα: ”Δήμος Δελφινάριο για γέλια και για κλάματα…”

Και λίγα λέει ο π.αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης ο οποίος...

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 14 έως και 20 Μαϊου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου...

RPN.GR