spot_img
15 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ασπρόπυργος:”Στέλνουμε τα παιδιά μας σχολείο και δεν ξέρουμε αν θα τα πάρουμε στην κάσα”

 

 

 

“Θέλουμε απαντήσεις ως γονείς για την ασφάλεια των παιδιών μας, τα στέλνουμε στο σχολείο και δεν ξέρουμε αν θα τα πάρουμε στην κάσα”. Με δραματικό τόνο η Κωνσταντίνα Ιωαννίδη, μητέρα μαθητή του 2ου γυμνασίου στον Ασπρόπυργο, ζητάει να μάθει, αν το παιδί της είναι ασφαλές και δεν κινδυνεύει από τις άγριες συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων στην περιοχή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ομάδα 25 Ρομά, νεαρής ηλικίας, επιτέθηκαν με κατσαβίδια, μαχαίρια και λοστούς, κατά 15 μαθητών του 2ου γυμνασίου, την ώρα που έβγαιναν από το προαύλιο. Κατά την διάρκεια της επίθεσης, τουλάχιστον δυο μαθητές τραυματίστηκαν. Γονείς καταγγέλλουν πως η συγκεκριμένη επίθεση, δεν είναι η μόνη που έχει πραγματοποιηθεί. Όπως αναφέρουν οι γονείς των μαθητών, “οι ρομά εισβάλουν στο σχολείο και κάνουν ότι θέλουν, χωρίς κανείς να τους εμποδίζει”.

Παράλληλα, ένας γονέας κατήγγειλε πως η κόρη του έχει πέσει θύμα επίθεσης, σημειώνοντας πως, “Το δικό μου παιδί, στο συγκεκριμένο σχολείο το έχουν χτυπήσει και το έχουν βιντεοσκοπήσει που το βαράγανε”. Το ακόμη πιο συγκλονιστικό, είναι το γεγονός, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς, πως “νεαροί Ρομά κάνουν χρήση μαριχουάνας μέσα στα σχολικά λεωφορεία, την ώρα που τα παιδιά τους πηγαίνουν στο σχολείο για μάθημα”.

Στελέχη του τμήματος ασφαλείας Ασπροπύργου, έχουν λάβει κατάθεση από την διευθύντρια του γυμνασίου, ενώ συλλέγουν και μαρτυρίες από άτομα που είδαν την άγρια συμπλοκή, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

THETOC

Αυτή την εβδομάδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 21/12/2025

https://youtu.be/S7AFs_PQBaY

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

RPN.GR