spot_img
19.4 C
Rafina
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026
spot_img

Αστυνομικός δέθηκε με χειροπέδες στο τιμόνι και έπεσε με το ΙΧ του στον Θερμαϊκό

 

 

 

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας αστυνομικός, περίπου 45 ετών, στη Θεσσαλονίκη, όταν δέθηκε με χειροπέδες και βούτηξε με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 45χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών, εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του στο λιμανάκι πίσω ακριβώς από το Ποσειδώνιο και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και ένας ιερέας, ότι σκοπεύει να πέσει στη θάλασσα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς φέρεται να έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Τόσο ο ιερέας όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν, σύμφωνα με το GrTimes.gr να τον μεταπείσουν και κάποιοι εξ’ αυτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν το αυτοκίνητό του, ώστε να μην κάνει πράξη την απειλή του.

Ωστόσο, μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την προσέγγιση, έβαλε χειροπέδες δένοντας τα χέρια του στο τιμόνι, έβαλε μπρος και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Επιπλέον σύμφωνα με μάρτυρες που τον γνώριζαν, αντίστοιχο τέλος στη ζωή της είχε δώσει και η μητέρα του πριν από λίγο χρονικό διάστημα, ενώ ο ίδιος φέρεται να εξασφαλίσει άδεια άνευ αποδοχών μακράς διάρκειας.

Άμεσα στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες και Κινητή Μονάδα, ενώ το σημείο προσέγγισε και σκάφος του λιμενικού.

Όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες στην ιστοσελίδα, τότε, ένας ιερέας του φώναξε επανειλημμένα «αγόρι μου, γιατί; Για ποιο λόγο;», κι εκείνος φέρεται να απάντησε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, πιο συγκεκριμένα, φέρεται να έπασχε από καρκίνο.

«Θα γίνω τετραπληγικός, το κάνω από αξιοπρέπεια» είπε μεταξύ άλλων. «Τότε, έκανε ένα σάλτο και βούτηξε στην θάλασσα. Ήταν σοκαριστικό. Είχε δέσει τα χέρια του με χειροπέδες και ήταν ανοιχτό το παράθυρο του αυτοκινήτου. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε παρόμοιο περιστατικό και δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω. Ένιωσα την ανάγκη να πάω στην εκκλησία και να ανάψω ένα κεράκι γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες των σωστικών και τεχνικών συνεργείων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η επιχείρηση ανάσυρσης του αστυνομικού, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του βουτώντας με το αυτοκίνητό του στα νερά του Θερμαϊκού, μπροστά ακριβώς από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στην επιχείρηση, εκτός από τους δύτες που κλήθηκαν να ανασύρουν τον αστυνομικό, επιστρατεύτηκε και ειδικό γερανοφόρο όχημα, το οποίο έδεσε το όχημα και το έβγαλε από τη θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, διασώστες και πληρώματα του ΕΚΑΒ με Κινητή Μονάδα, καθώς επίσης σκάφος του λιμενικού.

Ο αστυνομικός είχε εκπνεύσει από πνιγμό, καθώς έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι.

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Τελευταία ευκαιρία για τον διαγωνισμό Revoil WINCLUB – Κέρδισε μία Dyson V8!

Μην χάσεις την ευκαιρία! Ο διαγωνισμός Revoil WINCLUB του μήνα...

70 Χρόνια Eurovision | Τετάρτη 29 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μελωδίες που έχουμε αγαπήσει, στίχοι που μας έχουν στιγματίσει...

Σωματείο Επαγγελματιών Μαραθώνα: Νεότερη ενημέρωση – Δωρεάν παραχώηση οικοπέδου για πάρκινγκ

Νεότερη ενημέρωση προς όλους τους συναδέλφους και τοὺς κατοίκους...

Κρεπερί στο Πικέρμι αναζητά προσωπικό

Το Sojo Lab στο Πικέρμι αναζητά άτομο για κρέπες...

Δήμητρα Τσεβά: Η συνεδρίαση της Πέμπτης 23/4 δεν είναι η εικόνα του Δήμου μας

Απολογητική αλλά και με υπονοούμενα ένθεν κακείθεν η Δήμαρχος...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Τελευταία ευκαιρία για τον διαγωνισμό Revoil WINCLUB – Κέρδισε μία Dyson V8!

Μην χάσεις την ευκαιρία! Ο διαγωνισμός Revoil WINCLUB του μήνα...

70 Χρόνια Eurovision | Τετάρτη 29 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μελωδίες που έχουμε αγαπήσει, στίχοι που μας έχουν στιγματίσει...

Κρεπερί στο Πικέρμι αναζητά προσωπικό

Το Sojo Lab στο Πικέρμι αναζητά άτομο για κρέπες...

Δήμητρα Τσεβά: Η συνεδρίαση της Πέμπτης 23/4 δεν είναι η εικόνα του Δήμου μας

Απολογητική αλλά και με υπονοούμενα ένθεν κακείθεν η Δήμαρχος...

RPN.GR