spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Αυτοκίνητο κρέμεται στις γραμμές του Ηλεκτρικού – Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός (βίντεο)

 

 

 

Πανικός επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε στα προστατευτικά κάγκελα που χωρίζουν το δρόμο από τις σιδηδροδρομικές ράγες του ΗΣΑΠ κοντά στον σταθμό της Κηφισιάς

Από την πρόσκρουση τα κάγκελα έπεσαν πάνω στις ράγες του Ηλεκτρικού με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκτροχιασμού του τρένου. Εκείνη τη στιγμή από το σημείο διερχόταν συρμός, ο οποίος και σταμάτησε αμέσως.

Μάλιστα, με τον κίνδυνο το αυτοκίνητο να πέσει στο κενό και επομένως πάνω στην οροφή του συρμού, δόθηκε διαταγή αμέσως να εκκενωθούν οι συρμοί του σταματημένου τρένου.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα Debater έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από το συμβάν, με την εικόνα να κόβει την ανάσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όχημα οδηγούσε ένας νεαρός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο, του έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω στα κάγκελα που χωρίζουν τον δρόμο από τις γραμμές του Ηλεκτρικού.

Μάλιστα, αυτά τα κάγκελα θεωρείται ότι του έσωσαν τη ζωή, καθώς μετά υπήρχε ένα μεγάλο κενό περίπου τριών μέτρων, όπου βρίσκονται οι γραμμές του Ηλεκτρικού και από τις οποίες διέρχονται οι συρμοί.

Μάλιστα, οι πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν είδαν το μικρό αυτοκίνητο να κρέμεται στο κενό, έτοιμο να πέσει στις γραμμές του Ηλεκτρικού.

 

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR