spot_img
14.9 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Χαμός σε βάπτιση στην Παλλήνη: Πιάστηκαν στα χέρια η μητέρα και η νονά – Τις χώρισε ο ιερέας – rpn

 

 

 

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου σε εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα σε κτήμα γάμων και βαπτίσεων στην Παλλήνη, με πρωταγωνίστριες τη μητέρα του παιδιού και τη νονά του, οι οποίες πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των καλεσμένων.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline, το επεισόδιο ξέσπασε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, όταν η μητέρα του μικρού αγοριού φέρεται να έκανε ένα σχόλιο για τα βαπτιστικά ρούχα και τον σταυρό, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της κουμπάρας και νονάς του παιδιού. Η λογομαχία δεν άργησε να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μπροστά σε δεκάδες προσκεκλημένους, η ένταση μετατράπηκε σε ανοιχτή σύγκρουση, με φωνές, ύβρεις, αλλά και χειροδικίες. Η κουμπάρα, σε έξαλλη κατάσταση, φέρεται να επιτέθηκε στη μητέρα, τραβώντας της τα μαλλιά, με την τελευταία να απαντά αμυνόμενη.

Τη λύση έδωσε – με μάλλον ασυνήθιστο ρόλο – ο ιερέας που τελούσε το μυστήριο, ο οποίος έσπευσε να παρέμβει και, με τη βοήθεια των συζύγων των δύο γυναικών, κατάφερε να τις απομακρύνει από τον χώρο του ναού. Οι τέσσερίς τους αποσύρθηκαν για συνομιλία σε πιο ήρεμο μέρος, με σκοπό να πέσουν οι τόνοι.

Μετά από περίπου 20 λεπτά και με την κατάσταση να έχει αποκλιμακωθεί, οι δύο γυναίκες επέστρεψαν στην εκκλησία και η βάπτιση ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω επεισόδια – αν και σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για όλους όσοι την παρακολούθησαν.

 

Αυτή την εβδομάδα

Σουβλάκι… «φαρμάκι»: Πλησιάζει τα 5 ευρώ

Από το «φαγητό του λαού»… στο μικρό σοκ του...

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη – Σύλληψη 35χρονου

Εκατόν σαράντα έξι χρυσές λίρες και περίπου 4.000 ευρώ...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

ΝΕΑ

Σουβλάκι… «φαρμάκι»: Πλησιάζει τα 5 ευρώ

Από το «φαγητό του λαού»… στο μικρό σοκ του...

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

RPN.GR