spot_img
9.7 C
Rafina
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
spot_img

Χατζηγιάννης: Αν δεν γινόμουν τραγουδιστής, θα ήμουν άνεργος -rpn

 

 

 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την έναρξη των εμφανίσεών του σε νυχτερινό μαγαζί, την πορεία που θα ακολουθούσε αν δεν είχε γίνει τραγουδιστής και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Παραμονής Χριστουγέννων, όπου αποκάλυψε ότι οι γονείς του ήταν εκείνοι που τον παρότρυναν να ασχοληθεί με τη μουσική, με τον πατέρα του να του αγοράζει μια κιθάρα ως χριστουγεννιάτικο δώρο, όταν ήταν μικρός.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Αν δεν γινόμουν τραγουδιστής, θα ήμουν άνεργος και το λέω αυτό με μια δόση ρεαλισμού, γιατί η ζωή διάλεξε για μένα και όχι εγώ για το τι θα κάνω. Οι γονείς μου με παρότρυναν να γίνω τραγουδιστής. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ ήταν Χριστούγεννα, μου πήρε δώρο ο πατέρας μου μια κιθάρα. Εμένα όταν ήρθε στα χέρια μου αυτή η κιθάρα, πιστοποιήθηκε η μουσική διαδρομή μου».

Σε ερώτηση για το αν κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ο τραγουδιστής απάντησε: «Προσπαθώ να κάνω τις δουλειές του σπιτιού, αλλά δεν μου περνάει και πολύ. Τα βασικά μπορώ και τα κάνω. Έχω κάψει πολλά φαγητά, ειδικά αν παίρνω και λίγο τα πάνω μου».

Επίσης, ρωτήθηκε για το αν σχεδιάζει να δημιουργήσει οικογένεια κάποια στιγμή στο μέλλον. «Αυτό είναι κάτι που αν θα το φέρει ο χρόνος, θα γίνει, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», απάντησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στην έναρξη των εμφανίσεών του. «Ξεκινήσαμε το προηγούμενο Σάββατο, ήταν η πρεμιέρα μας, πήγε εξαιρετικά, ο κόσμος διασκέδασε, χόρεψε, τραγούδησε μαζί μας και ήταν κάτι πραγματικά αιφνιδιαστικά εντυπωσιακό».

Αυτή την εβδομάδα

Παντοβασίλισσα Ραφήνας: Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου

Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Παντοβασίλισσας Ραφήνας...

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

ΝΕΑ

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

RPN.GR