spot_img
27.6 C
Rafina
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
spot_img

Χολαργός: Τι ερευνούν οι Αρχές για τον 57χρονο που πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

 

 

 

Οι δύο πυροβολισμοί και η κραυγή «βοήθεια»

Σοκ έχει προκαλέσει στον Χολαργό η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Ξανθίππου, όταν ένας 57χρονος άνδρας πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικές Αρχές επιχειρούν να ξεκαθαρίσουν τι προηγήθηκε του αιματηρού περιστατικού και ποια ήταν τα κίνητρα που οδήγησαν τον 57χρονο στην πράξη του. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο άνδρας φέρεται αρχικά να πυροβόλησε τη 53χρονη σύζυγό του στο πόδι και αμέσως μετά να ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, όπου αυτοπυροβολήθηκε.

Κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν σκηνές πανικού. Περίοικος που μίλησε στο Orange Press ανέφερε πως άκουσε έναν πρώτο πυροβολισμό, στη συνέχεια μια γυναικεία φωνή να φωνάζει «βοήθεια» και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έναν δεύτερο πυροβολισμό.

Γειτόνισσα που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον 57χρονο νεκρό, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, ενώ δίπλα του βρέθηκε όπλο.

Η 53χρονη γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι αλλά κατάφερε να επιζήσει. Διασώστες του ΕΚΑΒ της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς της τουρνικέ ώστε να περιοριστεί η αιμορραγία, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο δράστης όσο και η σύζυγός του ασχολούνταν με τη σκοποβολή και κατείχαν νόμιμα όπλα. Παράλληλα, εξετάζονται καταγγελίες και μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η γυναίκα δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της το τελευταίο διάστημα.

Κάτοικοι της γειτονιάς δήλωσαν ότι δεν είχαν αντιληφθεί έντονους καβγάδες στο ζευγάρι, ενώ ανέφεραν πως ο 57χρονος ήταν στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να λαμβάνουν καταθέσεις από γείτονες και συγγενικά πρόσωπα, προκειμένου να φωτίσουν το παρασκήνιο της τραγωδίας.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Αυτή την εβδομάδα

Αίγιο: Νέα ερωτήματα για το διπλό φονικό – Το σενάριο των Αρχών για το όπλο και το σπίτι

Νέα δεδομένα και σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν στην υπόθεση του...

Ραφήνα: Πυρκαγιά το βράδυ της Πέμπτης μετά από ρίψη βεγγαλικών μέσα στον οικισμό

Αναστάτωση προκλήθηκε εχθές το βράδυ στη Ραφήνα, όταν ξέσπασε...

Ραφήνα: Πολιτική ένταση για τις αναφορές περί κατεδάφισης καταστημάτων στη χερσαία ζώνη

Νέο πεδίο αντιπαράθεσης άνοιξε στη Ραφήνα μετά τις αναφορές...

Ραφήνα LIVE PARTY στο «Άσπρο Γίδι» σήμερα Παρασκευή 19/6– Μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες από τα 80’s και τα 90’s

Η μουσική ανεβαίνει, η διάθεση απογειώνεται και το καλοκαίρι...

ΝΕΑ

Αίγιο: Νέα ερωτήματα για το διπλό φονικό – Το σενάριο των Αρχών για το όπλο και το σπίτι

Νέα δεδομένα και σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν στην υπόθεση του...

Ραφήνα: Πυρκαγιά το βράδυ της Πέμπτης μετά από ρίψη βεγγαλικών μέσα στον οικισμό

Αναστάτωση προκλήθηκε εχθές το βράδυ στη Ραφήνα, όταν ξέσπασε...

Ραφήνα: Συγκινητική εκδήλωση αποφοίτησης για τη Γ’ Τάξη του 1ου Γυμνασίου

Σε ιδιαίτερα ζεστό και συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη...

RPN.GR