Χρειάζεται επειγόντως καθαρισμό ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Ραφήνας!

906

Παράπονα έχουν οι κυρίες που δίνουν καθημερινά τα γεύματα αγάπης στην εκκλησία της Παντοβασίλισσας ,οι οποίες καθημερινά διασχίζουν αυτή την μικρή πλατειούλα ανάμεσα στην  Παντοβασίλισσα και τον ΟΤΕ.Την ίδια ακριβώς διαδρομή κάνουν και όλοι οι συμπολίτες μας των ευπαθών ομάδων που πηγαίνουν καθημερινά για να προμηθευτούν το γεύμα τους.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε προσωπικά ότι όχι μόνο είναι γεμάτη αγριόχορτα και σκουπίδια αλλά βρωμάει πολύ γιατί κάποιοι μάλλον βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν και την ”ανάγκη” τους εκεί εκμεταλλευόμενοι την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί.Βρεθήκαμε εκεί προ ημερών προκειμένου να μαγνητοσκοπήσουμε την επιμνημόσυνη δέηση για την Γενοκτονία των Ποντίων,και όταν κατεβήκαμε να φωτογραφίσουμε τον χώρο των μαγειρείων και του συσσιτίου,μας έκανε πολύ αλγεινή εντύπωση.

Παρακαλούμε τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνού να επιληφθεί προσωπικά του θέματος,γνωρίζοντας την αμεσότητα που δρα σε παρόμοια θέματα και τον ευχαριστούμε προκαταβολικώς.

Οι φωτο που ακολουθούν είναι από την Χαρά Δεληγιάννη,μια εκ των κυριών που αφιερώνουν πολλές ημέρες και ώρες της ζωής τους στα μαγειρεία της εκκλησίας μας!