spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Χρήστος Τσεμπέρης: Περήφανος για την βράβευση και τον τρόπο λειτουργίας του Gi-Polis!

O Δήμος μας έτυχε και πάλι της πανελλαδικής αναγνώρισης των προσπαθειών της Διοίκησης, με ΔΥΟ (2) βραβεία στα BEST CITY AWARDS 2020, γεμίζοντάς μας χαρά, υπερηφάνεια αλλά και αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε για την κοινωνία και τους πολίτες.
Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου τιμήθηκε για τη λειτουργία και την αναπτυξη της εφαρμογής έγκαιρης προειδοποίησης των πολιτών GI-POLIS .Επιτρέψτε μου να είμαι διπλά και τριπλά χαρούμενος για τη συγκεκριμένη βράβευση , αλλά κυρίως για τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής αυτής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις χιλιάδες των συμπολιτών μας που την αγκάλιασαν, αλλά κι ένα επίσης μεγάλο και δημόσιο ευχαριστώ και στα ΜΜΕ της περιοχής μας που βοήθησαν ανιδιοτελώς και με όλες τους τις δυνάμεις στη διάδοσή της και την ενημέρωση των πολιτών.
Τιμήθηκε όμως και τη σειρά δράσεών του στα σχολειά της πόλης μας με τα διαχωριστικά πλέξιγκλας στα θρανία των όλων των δημοτικών, τις θερμικές πύλες σε όλα τα Γυμνάσια – Λύκεια και τις συσκευές απολύμανσης αέρα σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς, αποδεικνύοντας ότι τα παιδιά μας αποτελούν προτεραιότητα και ότι στις πιο δύσκολες εποχές μπορούν να γίνουν πράγματα αρκεί να υπάρχει βούληση, σχέδιο και αποτελεσματικότητα.
Συνεχίζουμε!!!

Αυτή την εβδομάδα

Πυρκαγιές: Αποζημίωση έως 100% για επισκευή ή ανακατασκευή κατοικιών από τον Σεπτέμβριο

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η υποβολή...

Voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς: Η προθεσμία, οι δικαιούχοι και τα λάθη που «κόβουν» την αίτηση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για...

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΝΕΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

RPN.GR