12.4 C
Rafina
Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025
spot_img

Δαφνί: Αυτός είναι ο 47χρονος που σκότωσε τη 44χρονη με σπασμένο καθρέφτη – ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του – RPN

 

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Δαφνί, καθώς παραμένει άφαντος ο 47χρονος τρόφιμος που δολοφόνησε την 44χρονη συγκρατούμενή του. Ο δράστης, καταδικασμένος για ανθρωποκτονία και προηγουμένως έγκλειστος στο ψυχιατρείο της Κέρκυρας, εξαφανίστηκε παρά τα άμεσα μέτρα ασφαλείας που έλαβε η Αστυνομία.

Η άγρια δολοφονία διαπράχθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ο 47χρονος έσπασε έναν καθρέφτη στο δωμάτιό του, άρπαξε ένα κομμάτι γυαλί και επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα. Όπως περιέγραψε ο πρόεδρος των εργαζομένων, Θωμάς Δημουλάς, η σκηνή που εκτυλίχθηκε ήταν σοκαριστική. “Οι συνάδελφοί μου βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει, καθώς οι ασθενείς που βρίσκονταν κοντά του ούρλιαζαν.”

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δράστης, καλυμμένος με αίματα και κρατώντας το γυαλί, απείλησε το προσωπικό και απαίτησε να του ανοίξουν την πόρτα. “Ανοίξτε μου, αλλιώς θα διαπράξω το απόλυτο κακό” φέρεται να είπε, πριν εξαφανιστεί.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες τόσο εντός όσο και εκτός του ψυχιατρείου, ωστόσο ο 47χρονος παραμένει άφαντος.

Το θύμα, μια 44χρονη γυναίκα που είχε εισαχθεί μόλις την προηγούμενη ημέρα λόγω προβλημάτων με ναρκωτικές ουσίες, δεν είχε καμία πιθανότητα να αμυνθεί.

Ο δράστης είχε ήδη διαπράξει ένα φρικτό έγκλημα το 2023 στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας, όταν είχε σκοτώσει μια 63χρονη ασθενή χρησιμοποιώντας ένα στυλό και ένα ξύλινο μαχαιροπίρουνο. Το γεγονός είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ενώ τότε είχε αποφασιστεί η μεταφορά του σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2024, κρίθηκε πως έπρεπε να νοσηλευτεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, από όπου και κατάφερε να διαφύγει.

Οι αρχές βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή για τον εντοπισμό του, ενώ οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου εκφράζουν έντονη ανησυχία για τις ελλείψεις σε προσωπικό και μέτρα ασφαλείας.

Αυτή την εβδομάδα

Έκρηξη Βόμβας στα Γραφεία της Hellenic Train στη Συγγρού – Συναγερμός στις Αρχές – rpn

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο...

Πικέρμι: Ασυνείδητοι εγκατέλειψαν ηλικιωμένο σκυλάκι σε γκρεμό στο Ντράφι – rpn

Παλιάνθρωποι χωρίς καρδιά εγκατέλειψαν ένα ηλικιωμένο αρσενικό σκυλάκι στο...

Ανακοίνωση του Συλλόγου «Η ΔΙΩΝΗ» για τον θάνατο του Σπύρου Κάρλου – rpn

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά...

Σπάτα: Καταγγελία για επικίνδυνη οδήγηση του λεωφορείου 319 με αποτέλεσμα να πέσει 4χρονο παιδί – rpn

Επιβάτις του 319 καταγγέλλει σοβαρές παραβάσεις του οδηγού του,...

ΝΕΑ

Έκρηξη Βόμβας στα Γραφεία της Hellenic Train στη Συγγρού – Συναγερμός στις Αρχές – rpn

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο...

Πικέρμι: Ασυνείδητοι εγκατέλειψαν ηλικιωμένο σκυλάκι σε γκρεμό στο Ντράφι – rpn

Παλιάνθρωποι χωρίς καρδιά εγκατέλειψαν ένα ηλικιωμένο αρσενικό σκυλάκι στο...

Ανακοίνωση του Συλλόγου «Η ΔΙΩΝΗ» για τον θάνατο του Σπύρου Κάρλου – rpn

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά...

RPN.GR