spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Daily Mail: O νέος έρωτας του Πούτιν

 

 

 

Σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ο Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται σε σχέση με την 39χρονη Εκατερίνα Μιζούλινα.

«Η Κάτια είναι επικεφαλής της Λέγκας για Ασφαλές Ίντερνετ, ενός επίσημου φορέα που στην πράξη λογοκρίνει το Διαδίκτυο», γράφει η Daily Mail.

Kόρη μιας φανατική πουτινικής και αντιουκρανής γερουσιάστριας και ενός πανεπιστημιακού, η Μιζούλινα θεωρείται ότι είναι το πρόσωπο που προσπαθεί να σβήσει κάθε κριτική που αφορά τον Ρώσο ηγέτη ιδίως σε ό,τι αφορά τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

Τα μέσα ενημέρωσης λένε ότι ο Πούτιν και η Μιζούλινα «έχουν έρθει κοντά».

Η Ρωσίδα ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα Όλγα Ρομάνοβα δήλωσε σε ουκρανικό κανάλι ότι «η Κάτια Μιζούλινα είναι ο τύπος που ταιριάζει απόλυτα στα γούστα του Πούτιν».

Την παρομοίωσε με μια παλαιότερη σύντροφο του Πούτιν, τη Σβετλάνα Κριβόνογκιχ, ιδιοκτήτρια στριπτιζάδικων και πολυεκατομμυριούχο στην Αγία Πετρούπολη. Μαζί λέγεται ότι ο Πούτιν έχει μια κόρη 20 ετών, την Λουίζα.

Η Μιζούλινα είναι «υπέρ των παραδοσιακών αξιών, όπως και η Καμπάεβα», λέει η ίδια.

Φαίνεται ακόμη ότι ο Πούτιν είπε στον εκπρόσωπο Τύπου του ότι «ένα άλλο μέλος του χαρεμιού με γνώρισε και με ερωτεύτηκε».

Ο Πούτιν, που κρατά επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική του ζωή, θεωρείται ότι για πολύ καιρό σύντροφος της χρυσής Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα. Πιστεύεται ότι έχουν δύο ή τρία παιδιά και διαμένουν σε ένα δίκτυο πολυτελέστατων κατοικιών που ανήκουν στον Ρώσο πρόεδρο.

 

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR