Δελτίο τύπου Βασίλη Πιστικίδη και ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ σχετικά με τις ονοματοθεσίες

824

Ραφήνα, 20 Ιουνίου 2020

Στην σημερινή (Σάββατο 20 Ιουνίου 2020) δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων και τέσσερα (4) θέματα περί ονοματοθεσίας για τα οποία η ΝΕΑ ΑΡΧΗ θέλει να δημοσιοποιήσει την θέση της για την έγκυρη πληροφόρηση των δημοτών που ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα θέματα.

Αναλυτικά

για το Θέμα 2 με τίτλο :   «Λήψη απόφασης περί ονοματοθεσίας του ΚΧ επί της Ελ. Βενιζέλου κ Βασ. Παύλου στην Κοινότητα Ραφήνας», η ΝΕΑ ΑΡΧΗ που επί Δημαρχίας του επικεφαλής της Βασίλη Πιστικίδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες ανάπλασης της συγκεκριμένης πλατείας δίπλα στο Ταχυδρομείο Ραφήνας και είχε δεσμευτεί για την τοποθέτηση προτομής του Ελευθέριου Βενιζέλου πιστεύει ότι η κατάλληλη ονομασία είναι ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, τιμώντας με τις ενέργειες αυτές τον μεγάλο Έλληνα πολιτικό.

για το Θέμα 3 με τίτλο :   «Λήψη απόφασης περί ονοματοθεσίας του ΚΧ επί των οδών Οδυσσέα Ανδρούτσου-Χρ. Σμύρνης-Κυβέλης στον οικισμό Ν. Βουτζά στην Κοινότητας Ραφήνας», η ΝΕΑ ΑΡΧΗ πιστεύει ότι η ονομασία ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ –όπου και η προτομή του Αγίου – έχει ήδη καθιερωθεί από τους κατοίκους αλλά και επισκέπτες του Νέου Βουτζά οπότε με την σημερινή ονοματοθεσία ολοκληρώνεται και τυπικά το θέμα της ονομασίας.

για τα Θέματα 3 και 4 με τίτλο αντίστοιχα : «Λήψη απόφασης περί ονοματοθεσίας του ΚΧ-πάρκου επί των οδών Κυβέλης – Οδυσσέα Ανδρούτσου και Μαρίκας Κοτοπούλη στον οικισμό Ν. Βουτζά στην Κοινότητας Ραφήνας» και «Λήψη απόφασης περί ονοματοθεσίας του Αθλητικού Κέντρου Ν. Βουτζά», η ΝΕΑ ΑΡΧΗ πιστεύει ότι τα θέματα πρέπει να αναβληθούν και να συζητηθούν όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της διαβούλευσης με τους φορείς και τους κατοίκους του Νέου Βουτζά.

Βασίλης Πιστικίδης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ