spot_img
11.6 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Δεν είναι πλαστικός χειρουργός ο γιατρός που χτυπήθηκε με λοστό στο κεφάλι

 

 

 

Με ανάρτηση στο Facebook η Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής διευκρινίζει ότι ο γιατρός που δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διατηρεί το ιατρείο του, δεν είναι πλαστικός χειρουργός όπως αναφέρθηκε από μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανάρτηση: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι σχετικά με το περιστατικό άσκησης βίας εναντίον ιατρού στη Θεσσαλονίκη, ο ιατρός που έπεσε θύμα δεν είναι Πλαστικός Χειρουργός ούτε μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής».

«Μου έστησαν ενέδρα, φοβάμαι για την οικογένειά μου»
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, κάτω από το ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο ωτορινολαρυγγολόγος Δημοσθένης Ψηφίδης.
Η σοβαρή υπόθεση ερευνάται από τους έμπειρους αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου, οι οποίοι έχουν αναλάβει να εξακριβώσουν ποιοί είναι αυτοί που έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν στον 47χρονο έξω από την πολυκατοικία όπου στεγάζεται το ιατρείο του στην Λεωφόρο Νίκης.
Παράλληλα, από την αστυνομική έρευνα αναμένεται να προκύψει κι αν κρύβονται άλλα άτομα πίσω από τον ξυλοδαρμό του γιατρού, τα οποία όμως δεν συμμετείχαν ενεργά στο συμβάν που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Οι κάμερες ασφαλείας που διαθέτει η πολυκατοικία στην οποία στεγάζεται το ιατρείο του Δήμου Ψηφίδη, φέρεται να κατέγραψαν την άγρια επίθεση που δέχθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, το υλικό έχει παραδοθεί στις αστυνομικές Αρχές που το εξετάζουν καρέ – καρέ προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των δραστών και να εξακριβωθεί αν συμμετείχαν δύο ή περισσότερα άτομα στο αιματηρό περιστατικό.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να παρακολουθούσαν από τις προηγούμενες ημέρες το θύμα τους, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι συνεχίζει να ακολουθεί το πρόγραμμά του και ότι αποχωρεί από το ιατρείο του στις 9 το βράδυ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, ωστόσο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο τα άτομα να είχαν σκοπό την ληστεία και οι κατηγορούμενοι θα αντιμετωπίσουν την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Είναι ενδεικτικό, ότι σύμφωνα με τον κ. Ψηφίδη, τη στιγμή που δέχθηκε το δυνατό χτύπημα με τον λοστό στο κεφάλι και βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, δίπλα του έπεσε η τσάντα που είχε μαζί του με τα προσωπικά του αντικείμενα, όμως οι δράστες αδιαφόρησαν πλήρως και συνέχισαν να τον χτυπούν βάναυσα με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ φεύγοντας δεν του αφαίρεσαν τίποτα που είχε στην κατοχή του.

Ο 47χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ενώ μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που θα γίνουν σήμερα από τους γιατρούς, αναμένεται να αποφασιστεί αν είναι σε κατάσταση να λάβει εξιτήριο και να συνεχίσει την ανάρρωση στο σπίτι του.

 

Αυτή την εβδομάδα

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Πόντου Ραφήνας έκοψε την βασιλόπιτα – rpn

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας τιμήσατε...

Ο Σύλλογος ΦΕΟ Κόκκινο Λιμανάκι έκοψε την βασιλόπιτα για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια – rpn

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου ΦΕΟ Κόκκινου...

Το ΚΑΠΗ Νέας Μάκρης στον “Τσέλιγκα” για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026, πραγματοποιήθηκε η κοπή της...

Νέα Μάκρη: Επίσημη ονοματοδοσία οδού «Ιωάννη και Κυριάκου Δαμιανόγλου» στον Προβάλινθο – rpn

Σε κλίμα συγκίνησης και βαθύ σεβασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον...

ΝΕΑ

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Πόντου Ραφήνας έκοψε την βασιλόπιτα – rpn

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας τιμήσατε...

Ο Σύλλογος ΦΕΟ Κόκκινο Λιμανάκι έκοψε την βασιλόπιτα για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια – rpn

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου ΦΕΟ Κόκκινου...

Το ΚΑΠΗ Νέας Μάκρης στον “Τσέλιγκα” για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026, πραγματοποιήθηκε η κοπή της...

Τροχαίο δυστύχημα στην Αττάλεια με νεκρούς και τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν σε δυστύχημα με...

ΚΑΠΗ Γραμματικού: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλέντι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Γραμματικού, το Διοικητικό...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στον “μαρτυρικό” και σωτηριολογικό χαρακτήρα της Μητέρας Εκκλησίας, στη...

RPN.GR