spot_img
9.7 C
Rafina
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
spot_img

«Δεν θα σε αποχαιρετήσω μικρούλα μου»

 

 

 

Στην Πάφο σήμερα η κηδεία της 24χρονης φοιτήτριας από την Κύπρο που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη.

Συμφοιτήτρια της Αναστασίας Αδαμίδου, δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο για να αποχαιρετήσει την φίλη της.

«Ποιος τόλμησε να σου πάρει αυτά τα όνειρα, ποιος τόλμησε να σε πάρει μακριά μας. Δεν θα σε αποχαιρετήσω μικρούλα μου, γιατί θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου» αναφέρει και συνεχίζει:

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα κορίτσι 19 χρονών και εγώ στα 28 θα γνωριζόμασταν κατά τύχη στο δεύτερο έτος οδοντιατρικής και θα δέναμε τόσο πολύ.

Η λίστα με τα ονόματά μας μας έβαλε δίπλα δίπλα και για πέντε χρόνια ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Σε κάθε εργαστήριο, σε κάθε κλινική, σε κάθε διάλειμμα, σε κάθε δύσκολη στιγμή, ήμασταν εκεί η μια για την άλλη, είτε λύνοντας απορίες, είτε κρατώντας την σιελαντλία ως βοηθοί.

Πόσο θα μου λείψουν αυτά τα μικρά ζεστούλικα χεράκια σου, που σε πείραζα και λέγαμε πόσο μοιάζουν αυτά με αυτά των παιδιών μου.

Θα μου λείψει αυτό το όμορφο χαμόγελό σου, με το οποίο με καλημέριζες λέγοντας μου “καλημέρα Ναντιούλα μου”, όπως χαρακτηριστικά με φώναζες.

Μου έλεγες σιγανά “έλα κόρη βγάζουμε selfie, ας τα έχουμε να θυμόμαστε” έλεγες, λες και το ‘ξερες…

Ήσουν σοβαρή όταν έπρεπε να ήσουν, αστεία εκεί που έπρεπε, ήσουν μια ευγενική ψυχή, ήσουν ένα κορίτσι που ξεχώρισες στην καρδιά μου.

Εδώ σε αυτή την φωτό, ήταν η πρώτη μας συνάντηση μετά το πτυχίο, που είχαμε τολμήσει να πούμε φωναχτά τα όνειρα μας, τα σχέδια μας. Είχες ήδη επιλεχθεί ως μεταπτυχιακή στον τομέα της προσθετικής, που τόσο ήθελες και τελείωσες και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου».

Σήμερα η κηδεία της φοιτήτριας από την Κύπρο

Η κηδεία της Αναστασίας Αδαμίδου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Παράλληλα η οικογένεια παρακάλεσε τα ΜΜΕ να σεβαστούν την επιθυμία της και να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή. «Θερμή παράκλησή μας είναι αυτές οι πολύ ευαίσθητες προσωπικές στιγμές να μην τύχουν προβολής και δημοσιότητας».

Αυτή την εβδομάδα

Παντοβασίλισσα Ραφήνας: Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου

Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Παντοβασίλισσας Ραφήνας...

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

ΝΕΑ

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

RPN.GR