Διακήρυξη δημοπρασίας από τον δήμο Μαραθώνος για αγορά ακινήτου για την ανέγερση σχολικού κτηρίου

158

Ο Δήμαρχος Δήμου Μαραθώνος διακηρύσσει ότι θα διενεργηθεί δημοπρασία για την αγορά ακίνητου για την ανέγερση σχολικού κτηρίου (1ου Λυκείου (ΓΕΛ) – Δ.Ε. Μαραθώνος Δήμου Μαραθώνος  σύμφωνα με την  267 – 2020 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Το ακίνητο αυτό πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων οικισμού της Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνος του Δήμου Μαραθώνος και θα πρέπει να έχει έκταση εμβαδού το λιγότερο 4.000 τ.μ., να είναι ενιαίο, ή αν πρόκειται για όμορα ακίνητα του ιδίου ή διαφορετικών ιδιοκτητών, αυτά να αποτελούν ενιαία έκταση εμβαδού το λιγότερο 4.000 τ.μ .

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================

Περισσότερες πληροφορίες για την δημοπρασία μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου και συγκεκριμένα από την κ. Χατζηστεφάνου Σοφία στο Tηλ; 22943-20573 καθώς και από το σώμα της απόφασης το  οποίο έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Δήμου.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος επί της οδού Λ. Μαραθώνος 104 την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 και ώρα  10:00 – 10:30.

Ο Δήμαρχος και  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΤΣΙΡΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ