ΔΗΜ Τ.Ο. ΝΔ Ραφήνας-Πικερμίου, κοπή της βασιλόπιτας με πολλά μηνύματα και “χαμόγελα για τα παιδιά”.

2846

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην κοπή τής Αγιοβασιλιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Ραφήνας-Πικερμίου.

Η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου AVRA γέμισε ασφυκτικά από απλούς ψηφοφόρους και μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, βουλευτές, πολιτευτές και εκπροσώπους της τοπικής Δημοτικής αρχής.

Η Πρόεδρος τής Τ. Ο, Δέσποινα Γκικάκη, καλωσόρισε τούς παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στη βράβευση που θα ακολουθούσε, στον Κώστα Γιαννόπουλο για το το τεράστιο έργο του στο “Χαμόγελο του παιδιού”

Ακολούθησε η ευλογία τής Άγιο βασιλόπιτας, από τον πατέρα Δημήτριο και με την ολοκλήρωση της, έδωσε τις ευχές του στην Πρόεδρο και τα μέλη τής Τ. Ο, καθώς επίσης και τις παραινέσεις του στους κατέχοντες κυβερνητικά αξιώματα!

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Ανδρέας Γκλαβάς, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του στην εκδήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η δυναμική του, ήταν αυτή που έδωσε την αυτοδυναμία στην κυβέρνηση τής ΝΔ και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Έδωσε τα συγχαρητήρια του στη πρόεδρο και τα μέλη της Τ. Ο, για τη δράση τους στο κόμμα και την άψογη αποψινή εκδήλωση. Τέλος συνεχάρη τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο για το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί με το “Χαμόγελο του παιδιού”

Στη συνέχεια ο Μάκης Βορίδης, βράβευσε τον Πρόεδρο του “Χαμόγελου του παιδιού” δίνοντάς του, τιμητική πλακέτα! Παίρνοντας τον λόγο, ο κύριος Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε την κυρία Γκικάκη για την τιμητική βράβευση που έγινε στο πρόσωπο του, τονίζοντας ότι με την ΝΔ στη κυβέρνηση, έχει βρει ανοικτές πόρτες στα αρμόδια Υπουργεία, που σχετίζονται με τις δράσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του κυρίου Κώστα Γιαννόπουλου, η αναφορά του στο γιο του, όταν είπε ότι αν ζούσε, σήμερα θα κατατασσόταν στο στρατό,και συμβολικά πήγε ο ίδιος σήμερα στο Υπουργείο, να το πράξει!

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί μετά ευχών από τον Μάκη Βορίδη, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου σημειωτέον ήταν και ο τυχερός που του έτυχε το φλουρί (ένα ολόχρυσο Κωνσταντινάτο), τον Περιφερειάρχη Αττικης Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ, τον Βουλευτή Γιώργο Βλάχο, επίσης βουλευτή Βασίλη Οικονόμου.

Εν συνεχεία έδωσαν τις ευχές τους, ο εκπρόσωπος τύπου τής ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης και ο βουλευτής Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε!

Τέλος το πάνελ των ομιλητών έκλεισε με τις ευχές του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου, Ε. Μπουρνού.

Την σημερινή εκδήλωση, εκτός των παραπάνω, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Θανάσης Αυγερινός και Νίκος Πέππας, οι αντιδήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου, Δ. Κατσουλάκης, Παύλος Μπατάλης, Δήμητρα Τσεβά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Κ. Μώρος, ο πρόεδρος του “Φίλιππος Καβουνίδης” Μάκης Βουδούρης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Σπύρος Λουκάτος, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Ρ Σπύρος Χρυσοφώτης, οι επικεφαλής τής αντιπολίτευσης, Δαμιανός Φαφούτης, Σπύρος Κάρλος, Βασίλης Πιστικίδης, οι πολιτευτές της ΝΔ Χαρά Ξάνθη και Νίκος Καντερές, η Πρόεδρος του Ο.Λ.Λαυρίου, Ιωάννα Κουλουβράκη, ο πρ. Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Στέφος, οι πρ. Αντιδήμαρχοι, Δ. Σακκάς και Πέτρος Βλαχάκης, ο πρόεδρος του Α.Ο.Κ και πρώην πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Γιώργος Δουβίτσας, ο πρώην κοινοτάρχης Πικερμίου Ε. Ξηντάρας και πολλοί πρόεδροι τοπικών συλλόγων!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της σημερινής εκδήλωσης καθώς και ο κουμπαράς, προσφέρθηκαν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Δ. Αντωνάκος

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ