“Καλός Στρατιώτης” Ανδρέα!

1473

Έφυγε νωρίς ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γιαννόπουλος και πέρασαν πολλά χρόνια απο τότε που μας άφησε, αλλά ποτέ δεν “φεύγει” απο τη σκέψη μας!

Είναι μαζί μας , καθημερινά! Κάθε φορά που ακούμε , ότι “το χαμόγελο του παιδιού” προστατεύει κάθε παιδί που έχει ανάγκη!

Χθες όμως ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για τον ΑΝΔΡΕΑ.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πατέρας του μικρού ΑΝΔΡΕΑ, βρέθηκε χθες στη Ραφήνα , στη κοπή της πίτας της ΔΗΜ Τ.Ο της Ν.Δ Ραφήνας-Πικερμίου, καθώς τα έσοδα απο την εκδήλωση η πρόεδρος Δέσποινα Γκικάκη θα τα προσέφερε στο “χαμόγελο του παιδιού”.

Δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους , οι καλεσμένοι στη χθεσινή εκδήλωση, όταν ο πρόεδρος του “χαμόγελου του παιδιού” Κώστας Γιαννόπουλος κλήθηκε να λάβει το λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε για τον γιο του, ΑΝΔΡΕΑ Γιαννόπουλο.

“Αυτές τις ημέρες, ο ΑΝΔΡΕΑΣ μου, θα έπρεπε να καταταγεί για να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό και στη θέση του για να υπηρετήσω την πατρίδα πήγα “συμβολικά” εγώ” ανέφερε ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος 24 και πλέον χρόνια – μια ζωή ολόκληρη – από τότε που έφυγε από τη ζωή ο γιος του, υπηρετεί με το δικό του ξεχωριστό τρόπο την πατρίδα.

Καλή θητεία ΑΝΔΡΕΑ!

Δημήτρης Αντωνάκος