spot_img
13.8 C
Rafina
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
spot_img

Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου: Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη – Τα θέματα

 

 

 

Για την Τρίτη (4 Ιουλίου) στις 8 το βράδυ συγκαλείται μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Αναλυτικά: 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 375/39167/2.6.2022 εγκυκλίου  του Υπουργείου Εσωτερικών, του άρθρου 11 του Ν. 5043/2023 και της ακόλουθης υπ’ αριθ. 488/35496/25-4-2023 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, σε συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της τεχνολογίας e:Presence (www.epresence.gov.gr), την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 με ώρα έναρξης στις 20:00 και ώρα λήξης στις 23:00 (με δικαίωμα παράτασης του χρόνου τηλεδιάσκεψης σε περίπτωση που απαιτηθεί), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας δημοπράτησης κοινοχρήστων χώρων για την εγκατάσταση Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων που περιλαμβάνονται στην εγκεκριμένη μελέτη του Σ.Φ.Η.Ο.
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του 3ου Συγκριτικού Πίνακα της Μελέτης: «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ».
  3. Λήψη απόφασης περί χορήγησης 4ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ», συμβατικού ποσού 241.812,61€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) μετά τη θετική γνωμοδότηση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ».
  4. Λήψη απόφασης περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ».
  5. Λήψη απόφασης περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ».
  6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης: «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ – ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ».
  7. Λήψη απόφασης περί μείωσης της απόστασης της επέκτασης του Κοιμητηρίου Ραφήνας από το εγκεκριμένο σχέδιο πόλης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 148 του Ν. 4495/2017.
  8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του απολογισμού οικονομικού έτους 2021 του Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ».
  9. Λήψη απόφασης περί παράτασης του από 13-09-2019 Ιδιωτικού Συμφωνητικού Μίσθωσης περιπτέρου στην περιοχή Διασταύρωση Ραφήνας.
  10. Λήψη απόφασης περί παράτασης του από 12-7-2016 Ιδιωτικού Συμφωνητικού Μίσθωσης περιπτέρου στην περιοχή Καλλίσια στον οικισμό Ντράφι.
  11. Λήψη απόφασης περί κατ’ εξαίρεσης έγκρισης χορήγησης δικαιώματος υδροδότησης σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. Γ’ του Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
  1. Λήψη απόφασης περί επέκτασης για δώδεκα (12) επιπλέον μήνες, του με αριθ. πρωτ. 22/2022/000090941436 και αρ. υπ. 1262280891 αιτήματος για ένταξη του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 και ανάλογης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού.
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικής άσκησης στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.
  3. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρεών από τους χρηματικούς καταλόγους.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά – Τέσσερις συλλήψεις για ρευματοκλοπή και άλλες παραβάσεις

Μενίδι: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά – Τέσσερις...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μαραθώνος λόγω έργων αποχέτευσης στον Δήμο Μαραθώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μαραθώνος λόγω έργων αποχέτευσης στον...

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός 18χρονος μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου

Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία...

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Μαρίνο στο κοιμητήριο Βούλας – φωτογραφίες

Το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο σόουμαν Γιώργο Μαρίνο είπαν...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μαραθώνος λόγω έργων αποχέτευσης στον Δήμο Μαραθώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μαραθώνος λόγω έργων αποχέτευσης στον...

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός 18χρονος μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου

Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία...

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Μαρίνο στο κοιμητήριο Βούλας – φωτογραφίες

Το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο σόουμαν Γιώργο Μαρίνο είπαν...

Ραφήνα: Ομιλία για την επανάσταση του 1821 με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Εν μέσω πολεμικής περιόδου οι άγνωστες αλήθειες για την...

Ανανέωση με balayage στο Κομμωτήριο Πλάτων στο Πικέρμι

Το balayage παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες τεχνικές...

RPN.GR