Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδας : Διακοπή νερού 4,5,6 Δεκ. 2019

471

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι από την Τετάρτη 04- 12-2019 από 9:00 έως 15:00 θα σημειωθεί μείωση πίεσης ή και προσωρινή διακοπή νερού στην οδό Αγ. Κυριακής & Εθν. Αντιστάσεως και θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών Αγ. Κυριακή, Βένια, Αγ. Τριάδα Ραφήνας, Δροσιά Ραφήνας, Μεσοβάρδα και Μακριά Λαχίδια προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες αναβάθμισης του δικτύου. Από το Δήμο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί η διάρκεια της μείωσης πίεσης ή των προσωρινών διακοπών.Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι την Πέμπτη 05-12- 2019 από 9:00 έως 17:00 θα σημειωθεί μείωση πίεσης ή και προσωρινή διακοπή νερού στην δεξαμενή Άραβα και θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών Πράσινος Λόφος, Κυνηγόπουλου, Πετρωτά, Δεξαμενή, Παναγιά Γιάτρισσα και Λυκομπούτι προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες αναβάθμισης του δικτύου. Από το Δήμο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί η διάρκεια της μείωσης πίεσης ή των προσωρινών διακοπών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι την Παρασκευή 06- 12-2019 από 09:00 έως 15:00 θα σημειωθεί μείωση πίεσης ή και διακοπή νερού στις περιοχές Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, Υπαπαντής, Γαλήνης, Μεσοβάρδας, Κατασκηνώσεις & Πευκώνας προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες αναβάθμισης του δικτύου. Από το Δήμο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί η διάρκεια της μείωσης πίεσης ή των προσωρινών διακοπών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.