spot_img
21.4 C
Rafina
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Δραστηριότητα των ΚΟ της Αττικής του ΚΚΕ ενάντια στην επίσκεψη Ρούμπιο στην Αθήνα

 

 

 

Οι Κομματικές Οργανώσεις στην Αττική καλούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία να διαδηλώσουν ότι ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρούμπιο, είναι ανεπιθύμητος, μαζί με τα επικίνδυνα σχέδια και τις αιματοβαμμένες συμφωνίες Ελλάδα – ΗΠΑ και Ελλάδα – Ισραήλ, πραγματοποιώντας συσκέψεις, συγκεντρώσεις, πικετοφορίες σε γειτονιές της Αττικής και χώρους δουλειάς.

Το ΚΚΕ καλεί τον λαό και τη νεολαία σε συναγερμό, ετοιμότητα και αποφασιστική δράση!

Είναι ανεπιθύμητος ο υπουργός εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που επισκέπτεται τη χώρα μας τις επόμενες μέρες!

Έρχεται για να συμφωνήσει με την κυβέρνηση, με τη στήριξη και των άλλων κομμάτων, τη μονιμοποίηση των βάσεων του θανάτου στη χώρα μας, την ακόμα βαθύτερη εμπλοκή στους πολέμους.

Δε δεχόμαστε η χώρα μας να γίνεται θύτης κατά άλλων λαών και στόχος αντιποίνων!

Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία της Αττικής δίνουμε μαχητική απάντηση!

Έξω οι φονιάδες! Έξω οι βάσεις τους! Απεμπλοκή της Ελλάδας τώρα από τους πολέμους!

Καμία θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους τους!

Καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και τα κόμματα της πολεμικής εμπλοκής!

Ο Μάρκο Ρούμπιο είναι ανεπιθύμητος!

Έχουν προγραμματιστεί:

  • Την Παρασκευή, 2 Οκτώβρη

– Στις 6 μ.μ., στη Σαλαμίνα, στον εμπορικό δρόμο λεωφ. Φανερωμένης, με τη Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτή του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στη Ν. Ιωνία, στην πλατεία Σημηριώτη. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στη Λυκόβρυση – Πεύκη, στην πλατεία Σοφούλη, θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στα Πατήσια στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας (σταθμός ΗΣΑΠ). Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στα Σεπόλια, στο σταθμό του Μετρό. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

– Στις 7.30 μ.μ., στον Πειραιά, στο σταθμό μετρό «Μανιάτικα». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 12.30 μ.μ. στο Athens Marriott.

– Στις 4 μ.μ, στη δικηγορική εταιρεία Jure Law Firm, με επικεφαλής τον Ανέστη Προυσανίδη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

  • Το Σάββατο 3 Οκτώβρη

– Στις 11 π.μ., στο Ιλιον στην πλατεία Γεννηματά. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος. Μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

– Στις 11 π.μ., στην Πετρούπολη στην πλατεία ΗΡΩ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκολιανόπουλος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

– Στις 11 π.μ., στο Περιστέρι στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Σιδέρης Γιώργος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 11 π.μ., στο Μαρούσι, στο σταθμό του ΗΣΑΠ. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στις 11 π.μ., στην πλατεία Χαλανδρίου. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

– Στις 11 π.μ., στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείου Τομέα.

– Στις 11 π.μ., στη Μεταμόρφωση στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 11 π.μ., στον Αγιο Δημήτριο στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 11 π.μ., στην Καλλιθέα, στην πλατεία Κύπρου. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

– Στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία Μενιδίου. Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Κάμπας, Γραμματέας της Τ.Ο. Βορειοδυτικής Αττικής.

– Στις 11 π.μ., πικετοφορία στο Δημαρχείο Χολαργού. Θα μιλήσει ο Αντώνης Ρεκλείτης, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα.

– Στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία Μεγάρων.

– Στις 11 π.μ., στο σταθμό ΗΣΑΠ στην Κηφισιά. Θα μιλήσει ο Κανρναβάς Αντώνης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα.

– Στις 6 μ.μ., στο Αιγάλεω, στην πλατεία Εσταυρωμένου. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραγιάννης, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

– Στις 6.30 μ.μ., στο Χαϊδάρι στην πλατεία Ηρώων. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

– Στις 6.30 μ.μ., στους Αμπελόκηπους στην πλατεία Αγίου Δημητρίου. Θα μιλήσει η Τόνια Γαρδούνη, μέλος του ΓΠ της ΕΠ της ΚΟΑ.

– Στις 6.30 μ.μ., στο 2ο Διαμέρισμα Αθήνας (Γούβα), στην πλατεία Πλυτά. Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

– Στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Γέρακα. Θα μιλήσει ο Τάσος Γαλανόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 7 .μ.μ, στο Πασαλιμάνι. Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

– Στις 7 μ.μ., στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στη Νίκαια, στην πλατεία Κρίνης. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στο Κερατσίνι, στην πλατεία Κύπρου. Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στο Πέραμα, στην πλατεία Τζορμπατζόγλου (Λεωφ. Ειρήνης και Κώστα Βάρναλη). Θα μιλήσει ο Μάρκος Μπεκρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα στην πλατεία Πατριάρχου. Θα μιλήσει η Ιουλία Χρονοπούλου, Γραμματέας της Τ.Ο. Βορειοδυτικής Αθήνας.

– Στις 7 μ.μ., στο Γαλάτσι, Βεϊκου 4 (Εθνική Τράπεζα). Θα μιλήσει ο Ρεμπάπης Νίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Θα μιλήσει ο Βιτάλης Δημήτρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στου Ζωγράφου στην πλατεία Τερζάκη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στην Ηλιούπολη, στην πλατεία Φλέμινγκ. Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του ΓΠ της ΕΠ της ΚΟΑ.

  • Την Κυριακή 4 Οκτώβρη

– Στις 7 μ.μ., στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου. Θα μιλήσει ο Αρης Ευαγγελίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 6.30 μ.μ., στον Ασπρόπυργο στην πλατεία θερμοκήπια. Θα μιλήσει ο Τσοκάνης Χρήστος, βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στις 7 μ.μ., στα Πετράλωνα στην πλατεία Μερκούρη. Θα μιλήσει ο Μαρίνος Μακρής, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Α΄ Αθήνας και μέλος του ΓΠ της ΕΠ της ΚΟΑ.

  • Τη Δευτέρα 5 Οκτώβρη

– Στις 9 π.μ., στο Πρωτοδικείο Αθηνών στη Λουκάρεως, με επικεφαλής τον Ανέστη Προυσανίδη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

– Στις 9 π.μ., στα δικαστήρια στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, με επικεφαλής την Βάγια Γκουνέλα, μέλος της ΕΟΕ της ΚΟΑ.

 

-- 
Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ

Αυτή την εβδομάδα

Νέα δικαστική εξέλιξη για τον αεροπορικό θόρυβο από το αεροδρόμιο στα Σπάτα

Νέα εξέλιξη στη δικαστική διεκδίκηση για την αντιμετώπιση του...

Παιανιακός – Θύελλα Ραφήνας 0-14: Εμφατική πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ

Ευρεία νίκη με 14-0 επί του Παιανιακού πέτυχε εκτός...

Pizza Fan: Πληροφορίες για πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε κρυφό δωμάτιο στην κατοικία του ιδιοκτήτη

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ και κοσμήματα φέρονται να...

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου επιστρέφει η χειμερινή ώρα —...

Ισχυρός σεισμός στο Θιβέτ: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για μέγεθος 7

Διαφορετικές εκτιμήσεις για το εστιακό βάθος μεταδίδουν τα μέσα...

ΝΕΑ

Νέα δικαστική εξέλιξη για τον αεροπορικό θόρυβο από το αεροδρόμιο στα Σπάτα

Νέα εξέλιξη στη δικαστική διεκδίκηση για την αντιμετώπιση του...

Παιανιακός – Θύελλα Ραφήνας 0-14: Εμφατική πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ

Ευρεία νίκη με 14-0 επί του Παιανιακού πέτυχε εκτός...

Pizza Fan: Πληροφορίες για πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε κρυφό δωμάτιο στην κατοικία του ιδιοκτήτη

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ και κοσμήματα φέρονται να...

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου επιστρέφει η χειμερινή ώρα —...

Ισχυρός σεισμός στο Θιβέτ: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για μέγεθος 7

Διαφορετικές εκτιμήσεις για το εστιακό βάθος μεταδίδουν τα μέσα...

Γιώργος Κώτσηρας: Ποιος είναι ο αναπληρωτής υπουργός που κατέρρευσε στη Βουλή

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου ο...

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται κατεψυγμένο μπιφτέκι κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας – Ποια παρτίδα αφορά

Να μην καταναλώσουν το προϊόν καλούνται όσοι έχουν προμηθευτεί...

RPN.GR