spot_img
13.3 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου

 

 

 

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο Ευαγγελισμός, η κορυφαία πρωταγωνίστρια του Ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, Μαίρη Χρονοπούλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Γιάννης Αρμουτίδης, το απόγευμα της Κυριακής 1/10, η λαμπερή πρωταγωνίστρια, Μαίρη Χρονοπούλου γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες. Εκείνη την στιγμή ήταν ολομόναχη στο σπίτι, αφού η βοηθός της βρισκόταν εκτός της οικίας, σε προσωπικές της υποχρεώσεις.

Κατά την πτώση της, η Μαίρη Χρονοπούλου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα. Λίγες ώρες αργότερα η βοηθός της -μπαίνοντας στο σπίτι- αντίκρισε την Μαίρη σωριασμένη στο πάτωμα και κάλεσε για βοήθεια τους οικείους του στενού φιλικού της περιβάλλοντος.

Από την πτώση είχε προκληθεί εσωτερική αιμορραγία. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, διότι απαγορευόταν οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση. Με εξαιρετική προσοχή μεταφέρθηκε στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Η σπουδαία ηθοποιός οδηγήθηκε αμέσως για απεικονιστικές εξετάσεις, όπου και διαγνώστηκε βαριά εγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης και εισήχθη αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και παραμένει έως τώρα.

Το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και οι ιατροί παρακολουθούν ενδελεχώς την σοβαρή κατάσταση της υγείας της. Η οποία χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά βαριά και όλοι προσεύχονται και ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Στην τηλεόραση της ΕΡΤ μίλησε ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος, Αντώνης Μοσκοΐτης, υποστηρίζοντας πως η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ είδα την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, και μάλιστα επικοινώνησαμε τους κοινούς φίλους με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Χάρη Παπαδόπουλο. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δίνει τη μάχη αυτή τη στιγμή να κρατηθεί στη ζωή, να κάνουμε νεκρολογίες. Καταλαβαίνετε τώρα, είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά να ευχηθούμε να μπορέσει να αναρρώσει η γυναίκα», ανέφερε αρχικά.

Αυτή την εβδομάδα

LAF LAB Ραφήνα: Πάσχα χωρίς οθόνες –Easter Camp- Δημιουργία, παιχνίδι και δράση για παιδιά

Το αιώνιο δίλημμα των διακοπών επιστρέφει: PlayStation ή δημιουργική...

Στη Νίκαια η Θύελλα Ραφήνας για την 4η αγωνιστική των play off

Τη συνέχιση της πορείας της στα play off επιδιώκει...

Σουβλάκι… «φαρμάκι»: Πλησιάζει τα 5 ευρώ

Από το «φαγητό του λαού»… στο μικρό σοκ του...

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

ΝΕΑ

LAF LAB Ραφήνα: Πάσχα χωρίς οθόνες –Easter Camp- Δημιουργία, παιχνίδι και δράση για παιδιά

Το αιώνιο δίλημμα των διακοπών επιστρέφει: PlayStation ή δημιουργική...

Στη Νίκαια η Θύελλα Ραφήνας για την 4η αγωνιστική των play off

Τη συνέχιση της πορείας της στα play off επιδιώκει...

Σουβλάκι… «φαρμάκι»: Πλησιάζει τα 5 ευρώ

Από το «φαγητό του λαού»… στο μικρό σοκ του...

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

RPN.GR