spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Εφτά χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια στον 4χρονο

 

 

 

Ποινή κάθειρξης 7 ετώνχωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού, επέβαλε ομόφωνα το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων τον 28χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν 7 μήνες κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση, σε 4χρονο αγοράκι .

Ο 28χρονος σύμφωνα με τη δικογραφία επισκέπτονταν το σπίτι όπου διέμενε το παιδάκι, καθώς η μητέρα του είχε αναλάβει την φύλαξη του. Εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την θητεία του γι’ αυτό και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σε Στρατοδικείο. Η συμπεριφορά του νηπίου είχε προβληματίσει τους γονείς του, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγους.

Οι ζωγραφιές του 4χρονου ανέδειξαν το πρόβλημα. Ο 27χρονος συνελήφθη και με εισαγγελική παραγγελία είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος δεν αποδέχτηκε τις πράξεις του και την πραγματογνωμοσύνη των παιδοψυχολόγων, ενώ μίλησε για σκευωρία της οικογένειας του 4χρονου.

Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του και 8 χρόνια ποινή φυλάκισης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα. Σήμερα οι συγγενείς από το παιδάκι, συγκεντρώθηκαν έξω από το Στρατοδικείο ζητώντας δικαιοσύνη, ενώ αποδοκίμασαν έντονα το δράστη.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR