Έφτασαν τα πρώτα εμβόλια σε «Ευαγγελισμό» και «Σωτηρία»-Αυτοκινητοπομπή ελπίδας(φωτο)

290

Αυτοκινητοπομπή που ξεκίνησε μία ώρα νωρίτερα, στις 8:30 το πρωί της Κυριακής, από τις αποθήκες στο Κρυονέρι με προορισμό τα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Αττικόν», «Θριάσιο», «Ασκληπιείο Βούλας» και «Σωτηρία» έχουν αρχίσει να παραδίδονται οι πρώτες δόσεις των εμβολίων.

Η πομπή αποτελείται από δύο βαν που φέρουν τα εμβόλια, ένα όχημα της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και περιπολικά. Ήδη έχουν παραδοθεί τα πρώτα εμβόλια στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και «Σωτηρία».

Η μεταφορά των εμβολίων αναμενόταν να πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 12:00 το μεσημέρι, καθώς οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν στη μία το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, σήμερα αναμένεται να εμβολιαστούν σε κάθε νοσοκομείο 50 άτομα, μια διαδικασία που θα εξελιχθεί ταυτόχρονα από τη μια το μεσημέρι έως και τις 5 το απόγευμα.

Εκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τα υπόλοιπα πολιτικά στελέχη που θα εμβολιαστούν σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, έχει σχεδιαστεί να εμβολιαστούν και οι διευθυντές όλων των νοσοκομείων της Αττικής, καθώς και οι προϊστάμενοι κάθε τμήματος των νοσοκομείων.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ