spot_img
24 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Έγκλημα σοκ στην Αγία Παρασκευή: Εκτέλεσαν 40χρονο μέρα μεσημέρι – Τον «γάζωσαν» με πέντε σφαίρες – rpn

 

 

 

Ανατριχίλα προκαλεί η άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή, όταν άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν 40χρονο άνδρα, μέρα μεσημέρι και εν μέση οδώ.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 16:15 στην οδό Ειρήνης, προκαλώντας σοκ σε περαστικούς και κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε το θύμα τουλάχιστον πέντε φορές, στο λαιμό και στο θώρακα, με τις αρχές να κάνουν λόγο για εκτέλεση που θυμίζει «συμβόλαιο θανάτου».

Ο δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι ψηλός, αδύνατος, μελαχρινός, και φορούσε μαύρα ρούχα και χειρουργική μάσκα. Αμέσως μετά τη δολοφονία, διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πέντε κάλυκες στο σημείο – Φόβοι για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί πέντε κάλυκες από όπλο μικρού διαμετρήματος, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για στοχευμένη επίθεση, πιθανόν στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Η αστυνομία έχει συλλέξει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να ταυτοποιήσει και να εντοπίσει τον δράστη.

Σοκ στους κατοίκους – Φόβος για την εγκληματικότητα

Το αποτρόπαιο έγκλημα έχει προκαλέσει τρόμο στους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, που δηλώνουν σοκαρισμένοι από το θράσος και την αγριότητα της πράξης, σε μια κατά τα άλλα ήσυχη συνοικία.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR