Είχαν γεμίσει πλαστά 50ρικα την Ραφήνα,την Ν.Μάκρη και τον Βουτζά-συνελήφθησαν στην Αρτέμιδα

8994
Την Παρασκευή 02/09/20 η ομάδα ΔΙΑΣ προχώρησε στην προσαγωγή και σύλληψη δύο αλλοδαπών ατόμων 27 και 20 ετών ύστερα από καταγγελία καταστηματάρχη ότι στην Ραφήνα διακινούσαν πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα ευρω.
Τα άτομα εντοπίστηκαν στην Αρτέμιδα μετά από επισταμένες έρευνες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τα οποία επέβαιναν σε όχημα που είχαν ενοικιάσει για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν πλήθος χαρτονομισμάτων και προϊόντα που είχαν αγοράσει κάνοντας χρήση αυτών!
 Αφού προσήχθησαν στο οικείο Τ.Α με συνδιασμό ενεργειών και άριστη συνεργασία του ανακριτικού οχήματος της ΥΑΒΑ που επιλήθηκε αρχικά της προανάκρισης όσο και του οικείου Τ.Α Σπάτων που ανέλαβε την συνέχεια της προανάκρισης λόγω εδαφικής αρμοδιοτητας!
Εντοπίστηκαν περί τα 7καταστήματα στα οποία εξαπάτησαν τους ιδιοκτήτες στις περιοχές Ν.Μάκρης, Ν.Βουτζά και Ραφήνας.
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα
Από όλους τους προαναφερθέντες συναδέλφους που ενήργησαν επαγγελματικά και σε απόλυτη συνεργασία, εξάγεται το συμπέρασμα της αγαστής συνεργασίας των υπηρεσιών!
Ο επαγγελματισμός και η εκπαίδευση των Ελλήνων αστυνομικών όσο και το αίσθημα ασφαλείας που εμπνέεται στους πολίτες και κατοίκους της Βορειοανατολικής Αττικής.
 Ιδιαιτερη μνεία να κάνουμε ότι η ομάδα ΔΙ.ΑΣ ενήργησε πέραν των αυστηρά προβλεπόμενων καθηκόντων στα πλαίσια της ενασχόλησης και παρατηρητικότητας των περιπολούντων ένστολων αστυνομικων!
Όπως επίσης να τονισουμε ότι τα δικά μας συγχαρητηρια δεν υποκαθιστούν την υπηρεσία και την πολιτεία.
Οπου σε κάθε περίπτωση που αυτή κρίνει μπορεί να επιβραβεύει τον ζήλο αρίστων και ικανών δημοσίων λειτουργών έστω και ηθικά!Η συνδικαλιστική παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α  συγχαιρει τους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ 221-1/Γ αλλαγής.
   Για την Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α 
Οι: ΚΟΥΚΟΥΤΗΣ Κ.  ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ Δ.