Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας

125

 

Κριός
Εσύ ξέρεις αν έχεις το θάρρος να βγεις έξω από τη σύμβαση επαγγελματικά ή κοινωνικά. Κόστος έχει σίγουρα, αλλά είναι απελευθέρωση.

Ταύρος
Με την όχι και τόσο ευχάριστη πλευρά των συγγενών, των μαθημάτων και γενικά της προσπάθειάς σου για βελτίωση έχεις να κάνεις, αλλά σαφώς με αντίκρισμα.

Δίδυμοι
Κάποιο άγχος κι αναστάτωση για κάποιες υποχρεώσεις οικονομικού ή συναισθηματικού τύπου δεν αποφεύγεται, εκτός αν κάνεις κάτι να το κλείσεις.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Καρκίνος
Είναι δύσκολο να κάνεις και αυτό ακριβώς που σχεδιάζεις, να έχεις και την πλήρη συγκατάθεση συντρόφου ή συνεργατών. Κάτι πρέπει να συμβιβαστεί.

Λέων
Αρκετά ζόρικα αυτά που έχεις να κάνεις στην καριέρα σου, ιδιαίτερα πρακτικά. Ίσως θα πρέπει να μην προσπαθείς να γκρεμίσεις τον τοίχο με το κεφάλι σου.

Παρθένος
Σίγουρα δίνει κάτι καινούργιο, από μια βόλτα μέχρι ένα ενδιαφέρον, τουλάχιστον μέχρι που ανοίγει η κουβέντα για αυτά που δεν θέλεις να συζητήσεις.

Ζυγός
Γενικώς, όσο κολλάει το μυαλό σου σε ένα συγκεκριμένο τρόπο, τόσο πιο συμπαγή φαίνονται τα προβλήματα. Χρειάζεται να τα δεις διαφορετικά, όχι όπως ξέρεις.

Σκορπιός
Γίνεται και να παραπροσπαθείς στις σχέσεις σου και σήμερα ειδικά μάλλον δεν χρειάζεται.

Τοξότης
Υποτίθεται ότι αγαπάς το καινούργιο αλλά τείνεις να κολλήσεις σε αρχαίες ρουτίνες που μπορεί να κάνουν καλό στην τσέπη σου, αλλά από ικανοποίηση, λίγη.

Αιγόκερος
Φυσικά και χρειάζεται χιούμορ και καλοπέραση και όλα, απλώς αν χρειάζεται να γίνεις φιόγκος για να συμβούν, ε όχι, χρειάζεσαι διαφορετικούς τρόπους.

Υδροχόος
Υπάρχει μια αίσθηση ασφάλειας να βρίσκεσαι στο γνώριμο σπίτι ή γραφείο κοκ, αλλά δεν αξίζει και τόσο αν έχει αρχίσεις να σε βαραίνει υπέρμετρα.

Ιχθύες
Να είσαι λίγο πιο συνειδητός σε αυτά που λες επειδή καμιά φορά μπορεί να σου φύγουν πράγματα που είναι εξαιρετικά δύσκολα για τους άλλους, ενώ δεν θέλεις.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα