Είχε πάει στην εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο η 38χρονη με κοροναϊό :Καλή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της

340

Η 38χρονη που βρέθηκε θετική στον κοροναϊό είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην χώρα μας, ωστόσο ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται καλή.

Η 38χρονη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Ιταλία το βράδυ της Κυριακής. Σημειώνεται ότι η γυναίκα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαΐου, με την παράταξη του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες τη Δευτέρα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη ανέβασε πυρετό και πήγε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με τον covid-19. Για το λόγο αυτό, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν συμμετέχει στην έκτακτη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όλοι όσοι ήταν στη συνεδρίαση της Δευτέρας θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Γίνεται ιχνηλάτηση γενικότερα των επαφών της και οι κοντινές επαφές θα τεθούν οικειοθελώς σε απομόνωση και θα επιτηρείται η υγεία τους. Η 38χρονη, μάλιστα, είναι μητέρα ενός παιδιού.

Για ιατρικές εξετάσεις έχουν κληθεί τόσο ο σύζυγός της με το παιδί τους όσο και η μητέρα της 38χρονης. Ακόμη, από την αεροπορική εταιρεία θα κληθούν για εξετάσεις όλοι όσοι ταξίδευαν στην ίδια πτήση με την 38χρονη από το Μιλάνο.