(εικόνες) Η δυναμική παρουσία της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Ραφήνας για ένα λιμάνι που θα συμβιώνει αρμονικά με την πόλη, ματαίωσε τα “σχέδια” της Περιφέρειας!

1462

Δεν “τσίμπησαν” και δεν πίστεψαν τις φήμες που κυκλοφόρησαν από εχθές το μεσημέρι περί αναβολής των θεμάτων για το λιμάνι Ραφήνας στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 27/8.

Σήμερα η παρουσία τους ήταν δυναμική και με ηχηρό τρόπο δήλωσαν τη πρόθεσή τους να μην αφήσουν να υλοποιηθούν τέτοια (ή παρόμοια) καταστροφικά σχέδια για τη Ραφήνα που θα πλήξουν άμεσα το περιβάλλον και τη ποιότητα της ζωής των πολιτών.

“Ήμασταν εκεί, γιατί  δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε κανένα!  Τόσα χρόνια που ο κόσμος ζητούσε να βγει στη δημοσιότητα το επικαιροποιημένο masterplan του λιμανιού,  όχι μόνο κανείς δεν  φρόντισε να μας ενημερώσει, αντίθετα  δρομολογούσαν  την έγκριση ενός τερατώδους σχεδίου για την πόλη μας.   Από εδώ και στο εξής θα είμαστε παρόντες στις εξελίξεις!” ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, τα μέλη της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Ραφήνας για ένα λιμάνι που θα συμβιώνει αρμονικά με την πόλη.