(εικόνες και video) Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Ραφήνας-Πικερμίου

1153

Το rpn.gr σας μετάδωσε απ’ ευθείας τη ορκωμοσία του Δημάρχου και των μελών της Δημοτικής Αρχής (συμπεριλαμβανομένων των τοπικών συμβουλίων)

Για όσους δεν παρακολούθησαν την απ’ ευθείας μετάδοση, μπορούν να δουν την “ακολουθία” που τέλεσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, την ομιλία του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευαγγέλου Μπουρνού και τις υπογραφές των πρακτικών από τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, στο παρακάτω video.

Σε αυτήν την ορκωμοσία δεν δόθηκε απο τον κ. Δήμαρχο , ο λόγος στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, όπως συνέβη στη προηγούμενη ορκωμοσία επι τ. Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη, ο οποίος κάλεσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για να απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό.

Επίσης σε αυτή την ορκωμοσία η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο , ενω οι δημ. σύμβουλοι Χρήστος Τσεμπέρης και Βαλερί Βασιλικού προτίμησαν τον πολιτικό όρκο

Μεγάλος απών απο τη σημερινή εκδήλωση ο π. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γεώργιος Χριστόπουλος, ο οποίος ενώ επί προηγούμενης δημοτικής θητείας δεν ανεγνώρισε τον Ευάγγελο Μπουρνού ως Δήμαρχο σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αποφάσισε να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ