Οι ευχές του Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου στη Δημ. Αρχή Ραφήνας -Πικερμίου: “Ο Θεός να σας ευλογεί να σας δώσει δύναμη”

909

“Καλέ μου Δήμαρχε, τι όμορφα που ξεκινάμε σε αυτό το ωραίο αθλητικό μέρος” ήταν τα πρώτα λόγια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και των μελών της Δημοτικής Αρχής Ραφήνας-Πικερμίου , συμπεριλαμβανομένων και των μελών των τοπικών συμβουλίων.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη δοκιμασία που πέρασε ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου (απο τη καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου που άφησε πίσω της 102 νεκρούς) , η οποία όμως παράλληλα ανέδειξε και αρετές μαζί με τον εθελοντισμό και τη συνεργασιμότητα όλων μας και βοήθησε να ξεπεράσουμε τα πρακτικά τουλάχιστον προβλήματα και να μας δώσει κουράγιο για τη επόμενη περίοδο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μητροπολίτης

“Ο Θεός να σας ευλογεί , να σας δώσει δύναμη χαιρόμαστε και μόνο που βλέπουμε τα πρόσωπά σας και περιμένουμε και να δώσουμε και να πάρουμε. Αυτή η ανταλλαγή είναι μια ωραία σύμπραξη…” ανέφερε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος στο σύντομο χαιρετισμό του , μετά την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Ραφήνας-Πικερμίου.