Εκδήλωση για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο στην περιοχή μας:Θα συντονίσει ο Τάσος Τέλλογλου

635

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Ειδικό Πολεοδομικό σχέδιο: Οικισμός Πρότυπο ή Επανάληψη των λαθών του παρελθόντος;” πραγματοποιεί στις 29 Ιουνίου στις 18:00 το Παρατηρητήριο για το Μάτι (https://matiobserver.gr/), με τη στήριξη της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (https://journalisminitiative.gr/).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι άξονες των μελετών που έχουν παραδοθεί μέχρι σήμερα, να τεθούν ζητήματα που δεν έχουν προβληθεί επαρκώς και να σκιαγραφηθεί η προοπτική των επόμενων έργων και δράσεων που αποσκοπούν στη βελτίωση των υποδομών της περιοχής και της καθημερινότητας των κατοίκων.

Στη εκδήλωση θα συμμετάσχουν:
– Κωνσταντίνος Αραβώσης, Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων
– Ευθύμιος Μπακογιάννης, Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος
– Βαγγέλης Μπουρνούς, Δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου
– Γιώργος Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ
– Στέργιος Τσίρκας, Δήμαρχος Μαραθώνα

Τον συντονισμό κάνει το Παρατηρητήριο για το Μάτι με τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου (Anastasios Telloglou). Μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών, θα τεθούν ερωτήσεις από το κοινό και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Όπως και στις δύο προηγούμενες εκδηλώσεις του Παρατηρητηρίου (η πρώτη αφορούσε την εκκένωση του οικοπέδου Αντωνίου και την συλλογή του αμιάντου και η δεύτερη την περίθαλψη των εγκαυματιών), σκοπός είναι η σωστή ενημέρωση του ευρύτερου κοινού, η συμμετοχή των αρχών και η ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας εδώ: journalisminitiative@gmail.com

Η πρόσβαση στην εκδήλωση θα γίνεται μέσω link που θα ενεργοποιηθεί στην ιστοσελίδα https://matiobserver.gr/1754/