spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο «δράκος της Νίκαιας»

 

 

Με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, η ΕΛ.ΑΣ. δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 28χρονου κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού της 20χρονης στη Νίκαια.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του και οι φωτογραφίες κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη.

Πρόκειται για τον, SULOLLARI (επ.) KLEDI (ον.) του RAKIP και της ALKETA , γεννηθέντα την 26-1-1994 στην Αλβανία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος ακολούθησε 20χρονη την ώρα που μετέβαινε στην οικία της και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Η παθούσα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη, με την ίδια ωστόσο να καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4254355 του Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Αυτή την εβδομάδα

Πυρκαγιές: Αποζημίωση έως 100% για επισκευή ή ανακατασκευή κατοικιών από τον Σεπτέμβριο

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η υποβολή...

Voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς: Η προθεσμία, οι δικαιούχοι και τα λάθη που «κόβουν» την αίτηση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για...

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΝΕΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

RPN.GR