spot_img
22.5 C
Rafina
Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026
spot_img

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει η μητέρα της

 

 

 

Τη φωτογραφία από την «γωνιά» της Ελένης Τοπαλούδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η μητέρα της φοιτήτριας, κυρία Κούλα Αρμουτίδου.
«Μονάκριβή μου…»

Φωτογραφίες, κεριά, λουλούδια και φωτάκια είναι μερικά από όσα είναι αφιερωμένα στη νεαρή φοιτήτρια.

Το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ήταν άκρως συγκινητικό: «28/11/2018. Τέσσερα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο αντίο. Από το πρωί μια περίεργη αίσθηση κυριαρχεί μέσα στην ψυχή μου. Ερχόμαστε Ελένη μου, μονάκριβή μου! Ερχόμαστε να σου αφήσουμε λίγα λουλούδια και να σου ανάψουμε τα καντήλια. Η Ελένη μου τίποτε άλλο δεν θέλει. Φθάνουμε στο νεκροταφείο. Νεκρική σιγή κυριαρχεί παντού θαρρείς και η φύση θρηνεί γι΄ αυτόν τον άδικο χαμό. Βρέχει, δυναμώνει η βροχή. Νιώθω τις σταγόνες της βροχής να μου ξεπλένουν τα δάκρυά μου. Βγάζω κραυγές και τις στέλνω με έναν περίεργο τρόπο εκεί ψηλά στον ουρανό! Ελενίτσα μου, μ΄ακούς; Πονάει η μαμά. Ελένη μου, καλοσυνάτο παιδάκι μου, δεν αντέχω, δεν αντέχω. Πονάω, πονάω, πονάω. Τι δε θα έκανε για να σε έφερνα πίσω.

Γιατί Θεέ και μάνα Παναγία τέτοια απάνθρωπη δολοφονία; Γιατί τέτοιο πόνο μου δωσες; Πώς να τον βαστάξω αυτόν τον πόνο τον αγιάτρευτο; Τι φριχτή δολοφονία;
Μάνα άλλη μη βρεθεί. Αυτό που περνάω εγώ μόνο εγώ το γνωρίζω».

Αυτή την εβδομάδα

ΝΕΑ

Ραφήνα: ”Δήμος Δελφινάριο για γέλια και για κλάματα…”

Και λίγα λέει ο π.αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης ο οποίος...

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 14 έως και 20 Μαϊου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου...

Η Βασιλική Νταντά επιστρέφει στη Ραφήνα για το Πανηγύρι της Ανάληψης 2026

Η μεγάλη λαϊκή βραδιά της Ραφήνας επιστρέφει δυναμικά και...

RPN.GR