Ελεύθερα πάρκινγκ και χώροι του Δήμου και Ο.Λ.Ρ. Α.Ε., για τον εορτασμό του Ιερού Ναού Παναγίας Παντοβασίλισσας

568

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ε.Β.Ε.

ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

06/09/2019

ΕΠΕΙΓΟΝ

Προς:

  1. Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου
  2. Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας Α.Ε.

ΘΕΜΑ: Ελεύθερα πάρκινγκ και χώροι του Δήμου και Ο.Λ.Ρ. Α.Ε., για τον εορτασμό του Ιερού Ναού Παναγίας Παντοβασίλισσας

Κύριοι,

Εκφράζοντας τις θέσεις και τις απόψεις πολλών συναδέλφων Eπαγγελματοβιοτεχνών κι Εμπόρων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, ζητάμε σαν «Αγωνιστική Συσπείρωση Ε.Β.Ε. Ραφήνας – Πικερμίου», κατα τη διάρκεια του διήμερου εορτασμού του Ιερού Ναού Παναγίας Παντοβασίλισσας, οι χώροι στάθμευσης του Ο.Λ.Ρ. Α.Ε. και του Δήμου, να παραμείνουν ελεύθεροι.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στους χώρους στάθμευσης που βρίσκονται στο παράλιο μέτωπο Ραφήνας (λιμάνι, πλαζ Ραφήνας κλπ.). Εάν υπάρχει πρόβλημα με τους ενοικιαστές του χώρου του ΟΛΡ Α.Ε. ο οργανισμός να πλήρωσει το αντίτιμο για τους χρήστες του πάρκινγκ που θα επισκεφτούν το πανηγύρι. Καθώς και στους χώρους στάθμευσης που βρίσκονται στο κέντρο του Δήμου μας, στην οδό Χρ. Μάντικα  και στον χώρο δίπλα, που παραμένει κλειστός και αναξιοποίητος, παρά την μίσθωσή του για χώρο στάθμευσης. Οι ανωτέρω χώροι ζητάμε να παραμείνουν ανοιχτοί και με ελεύθερη πρόσβαση, ενώ η στάθμευση μέσα στην πόλη να είναι ελεύθερη.

Επίσης η παραπάνω απόφαση να γνωστοποιηθεί στους επισκέπτες και του κατοίκους της περιοχής, μέσω των Μ.Μ.Ε.

Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουμε να έχουν πρόσβαση στο κέντρο της Ραφήνας οι επισκέπτες και οι μόνιμοι κάτοικοι, που θα θελήσουν αυτές τις ημέρες να περάσουν τον χρόνο τους στην πόλη μας και να παρακολουθήσουν με ευκολία τις εκδηλώσεις, καθώς και να έχουν  πρόσβαση στην τοπική αγορά και στους χώρους εστίασης καφέ κλπ.

Για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  Ε.Β.Ε. ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Νίκος Στεφανίδης – Νίκος Ξένος – Φώτης Νικολούζος