Θέατρο Σκιών από Σπυρόπουλο και Ιωνίδες με αγάπη για όλα τα παιδιά του Παίδων Πεντέλης

740

Όπως ήδη γνωρίζετε, το Περίπτερο της Αγάπης, εκτός από την ενίσχυση οικογενειών της περιοχής μας με τρόφιμα και ρουχισμό, στηρίζει τους τελευταίους μήνες, με μια μεγάλη ομάδα εθελοντών, τα παιδιά που διαμένουν στο Παίδων Πεντέλης, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Κάθε Τετάρτη, εθελοντές, κατά ομάδες, επισκεπτόμαστε τα παιδιά και προσπαθούμε να τους προσφέρουμε χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία.

Είμαστε περήφανες για τις συμμετέχουσες, για την ανταπόκριση σας και για την προσφορά Αγάπης που κάνετε!

Με απόφαση του ΔΣ, οργανώνουμε την Τετάρτη 11/9/2019 με την ευγενική χορηγία του κ. Σπυρόπουλου, θεατρική παράσταση με θέατρο σκιών Καραγκιόζη, στο χώρο του Νοσοκομείου, για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται κι όχι μόνον για αυτά που στηρίζουμε… Θα είναι μεγάλη χαρά η συμμετοχή σας, τόσο για να γνωρίσετε την προσπάθεια που κάνουμε, ενισχύοντας παιδιά που ζουν στην αβεβαιότητα, χωρίς να μπορούν ούτε σχολείο να πάνε αλλά κυρίως χωρίς ελπίδα, όσο και για να γνωρίσετε τα ίδια τα παιδιά και να νιώσετε ότι μια αγκαλιά πολλές φορές είναι πιο σπουδαία απ όλα τα πλούτη του κόσμου.

Η παράσταση θα γίνει στις 5μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου, όσοι μπορείτε να έρθετε, συμβολικά, αν θέλετε, προσφέρετε τρόφιμα για το Περίπτερο της Αγάπης. Ευχαριστούμε την Ιωνίδα Μπέσσυ Μάλφα, τον κ. Σπυρόπουλο για την βοήθεια και ιδίως την κ. Μαργαρίτα Δρακοπούλου, για την Αγάπη και την άμεση στήριξη της προσπάθειας μας!!

Σύλλογος Γυναικών Ιωνίδες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνονται οι Anthula Vambourelli, Κατερινα Τραση, Σίσσυ Κατσούδα και μαρια μπαρλη, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η Πρόεδρος και μέλη των Ιωνίδων με το Δ.Σ του Παίδων Πεντέλης στην πρώτη συνάντηση,μήνες πριν
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και παιδί
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: την Σίσσυ Κατσούδα, χαμογελάει, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η Πρόεδρος των Ιωνίδων Σίσσυ Κατσούδα με μια μικρή της φίλη
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, παπούτσια, παιδί και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος
Μαθαίνοντας δημιουργικά από τις εθελόντριες των Ιωνίδων
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος
Ώρα χαράς για τα παιδιά του Παίδων Πεντέλης
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνονται οι μαρια μπαρλη, Alexandra Syrogianni, Σίσσυ Κατσούδα, Anthula Vambourelli και Κατερινα Τραση, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται