Ένα χρόνο μετά…σήμερα στον Ν.Βουτζά

623

Θεατρική Παράσταση ¨ΈΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ¨. αφιερωμένο στην μνήμη των 100 θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς. 

Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα της 23ης Ιουλίου 2018, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ¨ που δημιούργησαν νέοι της περιοχής με ενδιαφέρον για τα Κοινωνικά και Πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, σε συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας -Πικερμίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Π., τις Επιτροπές και Συλλόγους των πυρόπληκτων του Ματιού και του Ν. Βουτζά οργανώνουν μία θεατρική εκδήλωση με τίτλο ¨Ένα χρόνο μετά¨.
Στόχος της παράστασης είναι να αναδείξει πως επιδρά μια φυσική καταστροφή στην ψυχολογία του ανθρώπου. Και πως με την αγάπη και την αλληλοβοήθεια μπορούμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε ενωμένοι σε ένα καλύτερο αύριο 

Την εκδήλωση θα προλογίσουν η μεγάλη κυρία του θεάτρου, Λήδα Πρωτοψάλτη, ο κορυφαίος κριτικός του θεάτρου, φιλόλογος και μεταφραστής, Κώστας Γεωργουσόπουλος και ο αγαπημένος τραγουδοποιός και κάτοικος της περιοχής, Βαγγέλης Γερμανός.

Θα ακολουθήσει η παράσταση του θεατρικού έργου «Ένα χρόνο μετά…» των Κωνσταντίνου Ρόδη και Βούλας Σταμπέλου, ένα έργο-ντοκουμέντο βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και σε σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου. 

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη και Σωτήρης Μήτσουλας. 

Μουσική: Πλάτων Ανδριτσάκης. 

Φωτισμοί & ήχος: Κώστας Αγγέλου. 

Παίζουν οι: Μιχάλης Μαρκάτης, Πελαγία Αγγελίδου, Κώστας Κλάδης, Ελένη Δαφνή, Νικόλας Γκιουλής, Κωνσταντίνα Μαθιουδάκη.

Την εκδήλωση θα κλείσει ο Διονύσης Τσακνής με τα παιδιά της χορωδίας της Νέας Μάκρης του Γιάννη Χριστοφορίδη, δίνοντας το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 και ώρα 21:00, στον Αθλητικό Σύλλογο Νέου Βουτζά, Είσοδος Δωρεάν.