Ενές Καντέρ προς Ερντογάν: «Κάνε κάτι, παρανοϊκέ! Πεθαίνουν από τον κορωνοϊό στους δρόμους της Τουρκίας »

1115

Ξέσπασε κατά του Ερντογάν ο διάσημος Τούρκος NBAer, Ενές Καντέρ με ένα βίντεο που δείχνει ανθρώπους στην Τουρκία να πεθαίνουν στους δρόμους από τον κορονοϊό.
Ο Ενές Καντέρ, που αγωνίζεται στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία, αλλά διώκεται από το καθεστώς Ερντογάν και δεν μπορεί να επιστρέψει στην Τουρκία, καθώς θα συλληφθεί άμεσα, ξέσπασε με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter το οποίο δείχνει ανθρώπους να πεθαίνουν αβοήθητοι στους δρόμους της Τουρκίας από τον κορονοϊό.Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

«Δέχομαι θανάσιμες απειλές από τον Ερντογάν»

Ο Καντέρ που εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε ρήξη με το καθεστώς Ερντογάν, σχολίασε πως «ο δικτάτορας Ερντογάν στέλνει θανάσιμες απειλές μέσω αυτού του τρομοκράτη». Θυμίζουμε πως η Τουρκία έχει ανακαλέσει το διαβατήριο του διάσημου NBAer, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στις μετακινήσεις του εκτός Αμερικής ενώ ο ίδιος δεν έχει επισκεφθεί την πατρίδα του τα τελευταία χρόνια.


«Δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν από τον κορονοϊό μέρα μεσημέρι στους δρόμους της Τουρκίας. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμη τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι, παρανοϊκέ!», τονίζει στο μήνυμά του, κατηγορώντας την κυβέρνηση της Τουρκίας για ανεπαρκή μέτρα.